Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

presentatie Mark Turk

Leeftijd:                            25
Clubs:                              SJC
Positie:                            Middenveld
Favoriete voet:                Rechts
            

Mark Turk is bepaald geen speler die je over het hoofd kunt zien. De boomlange  Noordwijker stamt uit een familie waar sport nadrukkelijk  werd en wordt beoefend.
Een introductie  van Mark Turk is eigenlijk overbodig  want binnen SJC kent bijna iedereen hem wel persoonlijk. Hij is binnen de club echt veel meer is dan zomaar een selectiespeler.
De club gaat hem aan het hart en hij heeft zijn verdienste op meerder plaatsen binnen  de SJC-jeugdopleiding.
Al heel vroeg viel  hij op en zodoende doorliep hij de verschillende selecties. Inmiddels is hij in het huidige team van vaste waarde en valt hij op door zijn winnaarsmentaliteit, zijn stevige duels en het nadrukkelijk coachen van zijn medespelers.

De intensiteit van zijn inzet vraagt om een bijzonder conditie en Mark vindt zichzelf wel een trainingsbeest die best bereid is om daar extra tijd in te steken.
De doelen voor de toekomst zijn heel simpel: ‘zo lang mogelijk blijven voetballen in het eerste elftal.
Bij de supporters neemt Mark Turk een speciaal plekje in. Want op de tribune wordt vaak met veel waardering over hem gesproken. Zijn broer Luuk en zijn moeder Irene behoren in ieder geval tot de vaste supporters van Mark en SJC 1.
 
De lofzang over ‘zijn SJC’  komt duidelijk recht uit zijn hart en liegt er niet om: ‘Het is zo mooi om te zien hoe gemeenschapszin leeft binnen de club maar ook  binnen onze selectie. Iedereen kent elkaar en iedereen waardeert elkaar. En na de komst van trainer Marcel IJzendoorn is in de staf en de spelersgroep het echte SJC-gevoel weer helemaal terug. Je weet wel dat van ‘Vriendschap en Passie’  en ‘door dik en dun’. Het echte SJC-gevoel, prachtig!’
 
Overigens kijkt Mark Turk uit naar het bekerduel tegen Willem II. Hij hoopt te mogen spelen en zegt erover: ‘Zo’n wedstrijd spelen, met een sportpark vol met enthousiaste supporters is toch het mooiste wat er is’.