Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Presentatie Martijn van Trigt

Leeftijd:                            31
Eerdere clubs:                 ROAC
Positie:                            Spits / Linksbuiten
Favoriete Voet:                Rechts maar wel 2 benig
SJC-lid vanaf:                  2020

Alweer voor het 4e seizoen is Martijn van Trigt van vaste waarde voor het vlaggenschip  van de Jeroensclub. Het bleek al snel een speler die helemaal past binnen de SJC-familie. Niet zo verwonderlijk want hij kwam over van ROAC, de dorpsclub van Rijpwetering waar het clubgevoel ook van groot belang wordt gevonden. Zijn overgang naar SJC was toen voor hem een uitdaging om te kunnen ontdekken of hij het niveau van de toenmalige hoofdklasse aan kon. En daar twijfelt inmiddels niemand meer aan. Zijn kenmerkende werklust en voorop gaan in de strijd maakte hem al gauw geliefd bij de supporters. Het lezen van de wedstrijd en het coachen van zijn medespelers en het fanatisme tijdens de trainingen zijn van extra waarde.
Martijn van Trigt heeft in vader en moeder twee trouwe supporters en vader Arjo heeft zich als ‘de twitteraar’ inmiddels onmisbaar gemaakt bij het actueel nieuws brengen tijdens de wedstrijden van SJC 1.
Als we Martijn vragen naar zijn mooiste ervaring reageert hij ad rem met ‘die komt nog’. Daarmee aangevend dat hij gelooft in de prestatiekracht van de SJC-selectie. Hij wil nog wel zeggen dat hij bijzonder trots is op het toenmaals promoveren met ROAC.
 
Spits Martijn van Trigt heeft als doelstelling om er elk jaar weer meer in te schieten. Vorig seizoen verbeterde hij zich door na de 11 van 2021 er 13 te verzilveren. De lat heeft hij voor dit seizoen gelegd op minimaal 14. Dat steeds willen verbeteren herkent hij zeker ook bij trainer IJzendoorn die hij een topkerel noemt, een mensen mens die altijd bereid is om te communiceren.
In het dagelijks leven is Martijn Lead Generation Manager bij Mobilea. Een bedrijf dat op brede schaal voorzieningen levert op het gebied van het zelfstandig kunnen blijven voor ouderen en mindervalide mensen. Zoals rolstoel en scootmobiel maar bijvoorbeeld ook aanpassingen in de woonomgeving.
Over de vereniging, zijn supporters en de  zeer betrokken sponsoren is hij lovend. Bij elkaar een fantastische club waar ik met open armen ben ontvangen. Daarbij de geweldige staf van Marcel IJzendoorn, waaronder  Richard Harteveld, Richard Hoogervorst, Marco Grevinga en al die anderen waarbij optimaal samenwerken er vanaf straalt.