Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

presentatie Max de Haas

Max de Haas
 
 
Leeftijd:                        22
Eerdere clubs:              Kickers ‘69 , Alphense Boys, Sparta Rotterdam,  opnieuw Alphense Boys en Rijnvogels                          
Positie:                         Centraal verdediging – linkervleugelverdediger.                                   
Favoriete Voet:             Links
SJC-lid vanaf:               2023
 
Dit seizoen werd  de SJC-verdediging versterkt met de komst van Max de Haas. Die we in de oefenperiode zagen optreden als een stevige centrale verdediger. Een stevige gebouwde  speler die over ervaring beschikt en niet gauw uit het veld geslagen lijkt te zijn.
 
Trainer Marcel IJzendoorn verwacht veel van de nieuwe aanwinst. Als we Max  naar zijn sterke punten vragen, laat die vrij onbevangen weten dat dit er een viertal zijn. Hij vindt zichzelf sterk aan de bal en noemt ook duelkracht, zich onder druk uit kunnen spelen en zijn sterke crosspass.
 
Max de Haas woont in Leimuiden en studeert  op dit moment commerciële economie in Amsterdam
De Leimuidenaar is een voetballer in hart en nieren die in de jeugd van Kickkers ’69 zich al wist te onderscheiden en daarop werd gescout door Alphense Boys. Om vervolgens in de jeugd van Sparta Rotterdam een intensieve vervolgopleiding te genieten.
Vervolgens keerde hij voor twee jaar toch weer terug naar Alphense Boys. Ook daar kon hij zich onderscheiden en toen werd de stap gemaakt naar het zaterdagvoetbal bij het Katwijkse Rijnvogels. Hij maakte daar twee seizoenen deel uit van de selectie. In die periode behaalde vv Rijnvogels het kampioenschap in de hoofdklasse . Max daarover: ‘Dat was een hele mooie en vooral bijzondere ervaring die ik mij altijd zal blijven herinneren.’ Maar ook het bekeravontuur en de daarin nipt verloren bekerwedstrijd tegen Cambuur zal hem altijd bijblijven.
 
In de korte periode  dat hij deel uitmaakt van onze club heeft hij SJC ervaren als  een hele bijzondere warme club en hij waardeert de aandacht die er is voor spelers uit eigen opleiding. Daarnaast noemt en roemt hij de vaste groep supporters en hij vindt steun van vaste supporters van bijzondere waarde. 
Over zijn huidige coach Marcel IJzendoorn zegt hij dat dit een trainer is die hem nog beter kan maken. Max: ‘IJzendoorn  is vooral heel duidelijk en je weet wat je van hem mag verwachten.’ 
 
Natuurlijk gaan we Max de Haas en zijn ontwikkeling  in de komende periode nadrukkelijk van dichtbij volgen. De eerste indrukken over zijn bijdrage in het groepsproces  en zijn inbreng als  centrale verdediger zijn in ieder geval positief.  Max is duidelijk een non-nonsens mens die in het zwart-witte club tenue hopelijke een mooie sportieve toekomst tegemoet gaat.