Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

presentatie Puck Postma

leeftijd : 26 jaar
 Clubs:   HBC, Stormvogels/Telstar,HFC Haarlem, Volendam, Go Ahead Eagles,, Kon. HFC, VVSB, Legmeervogels, SJC.
Favoriete voet: tweebenig
 Positie : rechtsback
 
De hernieuwde kennismaking met Puck Postma levert weer wat extra informatie op.
Zo heeft hij heeft inmiddels een verbazend lange en indrukwekkende loopbaan bij diverse grote  clubs in het voetbal afgelegd.
Op zijn vierde jaar werd hij lid van HBC waar hij als 10 jarige werd gescout door Stormvogels/Telstar.
Ook daar viel hij op en Go Ahead Eagles kocht hem en bood hem een tweejarig contract aan.
Hierop volgde de overstap naar Koninklijke  HFC maar een scheuring van een kruisband wierp hem terug en na revalidatie speelde hij o.a. nog voor Volendam vervolgens  voor Legmeervogels. Na vervolgens een jaar SJC verhuisde hij naar VVSB en nu dus weer terug in Noordwijk.
 
Als jonge speler stond hij bekend om zijn drive en zijn bereidheid zeer intensief te trainen. Maar drie keer een kruisband scheuren dwingt hem nu om vooral verstandig met zijn lichaam om te gaan.
Puck nu: ‘Vroeger was keihard trainen wel mijn ding. Maar ik ben inmiddels echt van glas en ik moet vooral heel gedoseerd trainen.’
Het voetbaltalent zit zo goed als zeker in zijn genen want Opa was voetballer bij NEC en ook zijn vader voetbalde op niveau. Die stond vooral bekend om zijn ‘gouden linker’.
 
Het was overigens in de periode van Florian Wolf dat Puck de overstap maakte van Legmeervogels naar SJC. Een keuze waaraan hij direct een goed gevoel overhield. Puck: ‘Na een korte tijd VVSB wilde ik dit gevoel weer terug en daarom heb ik me met veel  overtuiging weer bij SJC gemeld.’
 
Puck Postma woont in Amstelveen en is naast het voetbal ook nog een druk baasje. Die naast zijn baan actief is als ZZP'er en websites ontwerpt en bouwt. Daarnaast beheert bovendien een webshop.
 
Zijn mooiste herinnering in het voetbal is ongetwijfeld de enthousiaste huldiging die hij met Go Ahead op de Brink in Deventer. Waar de fans de promotie van de Eagles naar de Eredivisie, op indrukwekkende wijze mkonden vieren.
Op de vraag wat zijn doelen voor de toekomst inhouden antwoord hij: ‘Het is een cliché maar het is vooral gezond blijven.