Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

presentatie Ralph van Oosten

Ralph van Oosten                                                                                                                                   
Leeftijd:                               22jaar              
Clubs:                                  SJC
Positie:                                rechtsback/middenveld
Favoriete voet:                    Rechts
 
  
Ralph van Oosten is een van de echte SJC-talenten die al vanaf zijn 4e jaar aan de Lageweg  het spelletje speelt. Zijn wieg stond in het Vinkenveld en hij en zijn vriendjes zaten op de Bronckhorstschool. Aan de jeugdopleiding heeft hij goede herinneringen en hij noemt daarbij vooral de diverse trainers waarmee hij een goede band had én heeft. Ook was de goede sfeer en het samenzijn met zijn vrienden een belangrijk iets voor hem. 
Op de wekelijkse trainingen zet hij zich voor 100% in maar hij noemt zichzelf niet per se een trainingsbeest. Wel is hij altijd aanwezig en houdt hij naast het voetballen van hardlopen, skiën en watersport.
 
Als speler valt hij op door het bijna altijd winnen van de kopduels. Zijn sprongkracht is boven gemiddeld. Maar vreemd genoeg heeft hij hier nooit extra aandacht of trainingen aan hoeven besteden. Hij vindt zichzelf een doorzetter die stevige duels aan kan gaan. Vanuit de jeugd al is hij altijd op verschillende posities ingezet. Voor de nummer 6- positie heeft hij overigens wel een voorkeur, maar hij voelt zich op iedere positie al snel thuis. Doelpunten scoren blijft het mooiste wat er is en we herinneren ons de fraaie goal tegen HBS. Nu hij met regelmaat wordt ingezet in het eerste elftal wil Ralph van Oosten zo snel mogelijk een vaste plek veroveren.

Hij zegt voorkeur te hebben voor zijn rechterbeen maar op de vraag of hij met links ook een penalty durft te nemen zegt hij volmondig ‘Ja’. 
Ralph komt uit een familie waar watersport een belangrijke tak van sport is. Vroeger heeft hij zelf ook wel gezeild maar hij houdt het nu bij surfen en af en toe een kiteles.
 
In het dagelijks leven verdient hij zijn brood  met het ontwerpen van tuinen. Zijn werkgever, Postmus Amsterdam vindt hem een gepassioneerde tuinliefhebber die creatieve oplossingen weet te bedenken die passen bij de unieke behoeften en smaak van elke klant. Ralph voegt toe dat hij vooral ook verkoper is en dat hij het daarom heel mooi vindt ontwerpen aan de man te brengen.