Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Presentatie Vincent ter Burg

Het compleet houden van onze selectie is een belangrijke taak voor de TC en de Technische staf. Met veel zorg en aandacht wordt er steeds actief gezocht naar mogelijke nieuwe leden die een aanvulling kunnen zijn op de bestaande groep. Waardevol geachte spelers worden gevraagd om zich, op basis van de geldende voorwaarden, aan SJC te verbinden.

Juist deze week was er het bericht van een bijzondere opvallende aanwinst voor SJC. Want Vincent ter Burg, nu nog uitkomend voor DCS Putten, meldde zich om in het komend voetbalseizoen in de selectie van trainer Marcel IJzendoorn te worden opgenomen. Reden om met in gesprek te gaan over het hoe en waarom.

De 30-jarige verdedigende middenvelder verruilt zijn huidige club voor SJC omdat hij recent introk bij zijn vriendin Manon in haar woning in Zandvoort.

Wat betekent dat hij nu wekelijks 3 keer de tijdrovende rit heen en terug naar Putten Gld rijdt. Dat blijkt praktisch niet langer wenselijk en dus zocht hij naar passende club wat dichter bij huis.

Vincent kreeg zijn jeugdopleiding bij asv Dronten want hij groeide in die plaats op bij zijn ouders. Na een periode in het eerste team van deze club maakte hij de overstap naar SDC Putten waar hij inmiddels 6 seizoen van grote waarde heeft kunnen zijn.

De middenvelder is in het dagelijks leven leidinggevende, bij een sport BSO, waar hij kinderen voornamelijk bezighoudt met sportgerelateerde activiteiten.

Vincent kwam in gesprek met SJC nadat hij dus eerst heel goed had rondgekeken. Op zoek naar een voetbalclub in de omgeving van Zandvoort die bij hem zou passen. Zijn vader, die al zijn hele carrière trouwe supporter is en heel erg betrokken bij het voetbal, keek met hem mee. Uiteindelijk viel de keus op SJC waarbij ook de eigentijdse accommodatie een rol speelde.

Vincent: ‘Het eerste gesprek beviel direct al goed waarbij ik vooral de sportieve ambitie van SJC wist te waarderen. Maar ook belangrijk is de combinatie van de enthousiaste technische staf, de sportieve doelen en de onbevangen gezellige sfeer in de vervolggesprekken. Dat was allemaal van invloed op mijn keuze voor SJC.’

SJC verwelkomt dus in het komend voetbalseizoen een ervaren tweebenige speler die op basis van zijn kenmerkende inzet en het bezit van een goed overzicht alom wordt gewaardeerd. Bovendien beschikt hij over een uitstekende trap, is op meer posities inzetbaar maar staat te boek als verdedigende middenvelder.

Al met al is er alle reden om aan te nemen dat Vincent ter Burg komend seizoen een waardevolle speler kan zijn voor SJC.