Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Presentatie Younes Seghrouchni

Leeftijd:                       26 jaar              
Clubs:                         ADO jeugdopleiding, Alphense Boys, VVSB, Meerburg, Boshuizen, UVS en  SJC
Positie:                       middenveld 6 of 8
Favoriete voet:           Rechts
 
De bekerwedstrijd tegen Willem II ondersteund door indrukwekkende aanmoedigingen van de SJC-supporters heeft een diep indruk achtergelaten op de 26jarige Younes Seghrouchni. De robuuste middenvelder is inmiddels aan zijn 3e seizoen bezig bij SJC.
 
Younes Seghrouchni zit vol met energie en hij beschrijft zichzelf als ‘een gedreven winnaar’. Hij zegt ervan overtuigd te zijn dat zijn inspanningen een positieve impact hebben op zijn lichaam. Hij maakt tijdens wedstrijden opvallend veel vuile meters en het nadrukkelijk coachen van zijn medespelers noemt hij een essentieel onderdeel van zijn spel.
De in Leiderdorp geboren en in Zoeterwoude opgegroeide Younes Seghrouchni stamt niet uit een echte voetbalfamilie hoewel zijn Opa wel de penningmeester was van RCL.
Naast het voetballen is Younes een ervaren Data Strateeg waarbij hij bedrijven helpt om datagedreven te werken.
Zonder nadenken noemt hij een voetbalreis naar Zuid-Afrika een bijzonder hoogtepunt dat hij mocht ervaren in zijn tijd bij ADO. Bij het ophalen van herinneringen en ervaringen glinsteren zijn ogen.
Younes Zit nog vol ambitie dat is voor iedereen wel duidelijk.
Zijn streven is om dit seizoen met SJC het 4e divisie niveau veilig te stellen om vervolgens nog eens een kampioenschap vieren of in ieder geval nog een promotie mee te maken in zijn senioren-carrière.
 
Zonder meer een hele gezonde ambitie die zijn toewijding en zijn passie voor zijn sport duidelijk weerspiegelt. Een ambitie die hij echter bij een andere club zal dienen waar te maken. Want Younes heeft besloten na dit seizoen SJC te verlaten en op zoek te gaan naar een club met ambitie maar wat dichter bij zijn woonplaats Amsterdam. Een begrijpelijke keuze maar wel een die bij SJC wordt betreurd. Omdat deze gedreven speler in veel wedstrijden, zowel technisch als tactisch, heel belangrijk kan zijn.