Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Procamp zomerkamp 2021
Zomer 2021: De ProCamp voetbalkampen keren terug!
 
 
Vakantie, waanzinnig veel plezier, nieuwe vrienden en… even weg uit de digitale wereld. Maar ook zeker de leukste en uitdagendste oefeningen uit de voetbalwereld. Dat is waar ProCamp voor staat. SJC is blij dat ProCamp wederom voor een voetbalweek te gast is.
Jubileumeditie                                                                                                                                                                                                                                                  
ProCamp bestaat 15 jaar en dat gaan ze uitgebreid vieren. Het allerbeste van de afgelopen 15 jaar komt terug in de trainingen, animatie tussen de middag en de spectaculaire afsluiting. Daarnaast geven ze aankomend jaar extra veel prijzen weg. Een extra bijzondere editie dus. 
 
Samenwerking
Al 5 jaar is ProCamp in de zomervakantie te vinden op ons complex. Rob Hoogervorst is blij met de samenwerking: “In de rustige zomermaanden zijn er activiteiten op het complex en met de inkomsten kunnen we in onze jeugdafdeling blijven investeren. Een win-win situatie voor deelnemers, ouders en voor de vereniging.”
 
Aanmelden
Vanaf 15 januari is het mogelijk om in te schrijven voor de voetbalweek in de zomervakantie. Wees er snel bij, want de ervaring leert dat het kamp snel vult. Kijk voor meer informatie over de datum en de Corona-garantie op de website van ProCamp: https://www.procamp.nl/voetbaldagen-noordwijk.html