Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

pupillen cursus trainers bij SJC afgerond

Vrijdag 3 juni 2022 hebben 13 jeugdtrainers van onze mooie vereniging hun eerste officiële KNVB diploma “pupillentrainer” in ontvangst mogen nemen. Wij zijn erg trots op deze groep want naast hun inzet als trainer/leider doordeweeks en op de zaterdag, waren zij wekelijks bereid om 3 maanden lang een cursusavond te volgen. En daar hoorde natuurlijk ook flink wat opdrachten bij die uitgewerkt moesten worden.

De bijeenkomsten stonden in het teken van o.a. “wat is voetbal?”, “aan welke eisen moet een training voldoen”, “hoe zet ik mijn kwaliteiten in tijdens het coachen van de wedstrijd” etc. Met name het van elkaar leren en het voorzien van tips en tops heeft ervoor gezorgd dat alle enthousiaste trainers een hele mooi ontwikkeling als oefenmeester hebben laten zien.

De TC van vv SJC is dan ook heel blij met ons snel groeiende technisch kader. Zij zorgen ervoor dat onze spelers met veel plezier nog beter leren voetballen in een veilige leeromgeving. 

Heel mooi om te vermelden is dat er al een nieuwe lijst met namen van (beginnende) trainers bestaat die staan te popelen om te gaan starten met deze cursus.

 

Sportieve groet,

TC

vv SJC