Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Pupillen van de week SJC zaterdag en zondag

Pupil van de week wedstrijd SJC zaterdag 1 - Warmunda

Hoi ik ben Jesse van der Deijl en ik ben 10 jaar oud. Samen met mijn ouders en zusje woon ik in de Boechorst. Ik voetbal sinds mijn 4e bij SJC. Ik speel nu
in de jo11-1. Op het veld kan je mij vinden als spits of als middenvelder. We hebben een heel gezellig team.  Mijn zusje voetbalt ook bij SJC. Zij zit in de jo9-2 en mijn vader is sinds deze week begeleider van haar team.  Naast voetballen kijk ik in mijn vrije tijd graag naar Ajax, voetbal ik met mijn vrienden, kijk formule 1 en ga ik gamen of tennissen. Ik heb er veel zin in om zaterdag pupil van de week bij zaterdag 1 te zijn. Ik denk dat het 2-1 voor SJC wordt.

 
 Pupil van de week wedstrijd SJC 1 - Alcides
 
Ik ben Kay Hofland en ik ben 7 jaar. Ik woon in Noordwijk en zit in groep 4 van de Schapendel. Toen ik vier was ben ik op voetbal gegaan, nu speel ik in de JO8-2 en mijn trainers zijn Ruud en Jordy. Ik vind keepen leuk, maar nog leuker om in het midden te spelen. Later wil ik net zo goed worden als Frenkie de Jong. Ik vind het heel leuk om Pupil van de Week te zijn en dat ik met trainer Jordy en zijn team het veld op mag. Ik hoop dat SJC gaat winnen!