Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

selectie nieuws

De TC heeft de laatste weken diverse gesprekken met de selectiespelers gevoerd om te horen hoe zij het korte seizoen tot nu toe ervaren hebben en hoe hun toekomstplannen er voor volgend seizoen uitzien.
Hieruit voortvloeiend hebben de volgende spelers hun jawoord gegeven en inmiddels ook hun handtekening gezet onder een overeenkomst.
 
Timo Ruigrok als captain gaf als eerste zijn jawoord en daarop volgend routinier Jordy Groot , Kevin Schelvis en Martijn van Trigt.
Demir Strojil gaat voor zijn vierde seizoen en ook Mark Turk blijft Sjc trouw.
Ook hebben Jelle van Went , Emin Vllasaku , Wesley Haasnoot , Chris Hoogervorst hun jawoord gegeven.
Selectiespelers Joep Kokkelkoren , Justin Mulder , Jordy Hoogervorst , Sven Wisselink , Aron Koeman en Xavi Nolthenius en selectie keepers Tim de Bruin , Derk van der Niet en Lex Hoogervorst hebben voor nog een seizoen bijgetekend.
 
Nieuws over de staf rond de selecties is dat trainer Marco Grevinga , Keeperstrainer Richard Harteveld en teammanagers Sipko van Zundert , Richard Hoogervorst en Sjaak Roos ook volgend seizoen hun diensten verlenen voor de selectie.
 
Meerdere gesprekken met de overige selectiespelers volgen zsm en als daar nieuws over is zullen wij ook dit melden.
 
Helaas gaan er ook spelers Sjc verlaten : Melvin van Stijn gaat na drie seizoenen Sjc helaas verlaten en gaat elders spelen .
Atze Bosma gaat ook Sjc verlaten en gaat lager voetballen in een vrienden team.
Wij wensen hun succes in de toekomst.
 
Namens de TC
Mike , Arjan en Fred