Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

SJC: een échte vereniging met realistische ambities

SJC is een échte vereniging en fijne sociale omgeving die boordevol ambitie zit; gezelligheid en prestatievoetbal kan prima samengaan.  We zijn onder andere bezig met het ontwikkelen van een programma om kinderen van 4 en 5 jaar beter te leren bewegen door hen ook kennis te laten maken met andere activiteiten als alleen voetballen. Dit staat dus nog in de stijgers. De jeugd tussen 6 jaar en 11 jaar (JO7-JO12) ontwikkelen zich in een razend tempo. Dit komt doordat we deze spelers veel beter aan het opleiden zijn. We maken hiervoor gebruik van gediplomeerde trainers, een techniekschool maar ook een echte professionele voetbalacademie. Ook als kaderlid kan je bij SJC volop aan je trekken komen door cursussen en clinics te volgen.  

In de bovenbouw (JO13-JO19) willen we nog twee verbeterslagen maken. Ten eerste willen we de verbinding tussen selectieteams en recreatieve teams verbeteren. Iedereen telt bij ons namelijk mee! De tweede verbeterslag is het verbeteren van het niveau van de jeugdselectieteams. We willen de doorstroom vanuit de jeugd naar SJC 1 en SJC 2 garanderen. De jeugdselectieteams zullen dus minimaal in de promotiepoules van de hoofdklasse mee moeten gaan doen om te promoveren naar de 3de divisie.  Daarbij krijgen we ook een prachtig nieuw complex. Alle  

Lees je dit en kun je goed voetballen, ben je een (gediplomeerde) trainer of sponsor die zich in onze ambitie herkent én wil je SJC helpen om dit te realiseren, neem dat contact met mij op.   

Wichard  Verlaan  

Technische Coördinator Jeugd   

SJC