Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Typ bovenstaande code over.

SJC - Boshuizen 2-2

Gisteravond speelde SJC zondag 1 tegen het altijd lastige Boshuizen 1 uitkomend in de 1e klasse. Omdat er voor de 2e maal stroomkabels gestolen waren begon de wedstrijd een half uurtje eerder.  Na de 6-1 overwinning zondag op Wilhelmus wat al met de rust was bereikt, was dit wel een andere tegenstander van formaat. In het verleden waren er al vaak mooie partijen voetbal tegen elkaar en vaak was er niet veel verschil. De 1e helft had SJC voldoende kansen om op voorsprong te komen maar het bleef 0–0. Kort na rust scoorde Martijn van Trigt de 1-0, na de 2-0 door nieuwkomer Timo Verwey leek het er op dat SJC de wedstrijd uit ging spelen. Niets was minder waar, door een tweetal slordigheden was het na 90 minuten toch nog 2-2.