Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

SJC -selectie op trainingskamp in Torremolinos

Terwijl Noordwijk nog volledig in rust was reed de touringcar van Koninklijke Beuk naar een aantal opstapplaatsen waar enthousiaste selectiespelers, de technische staf en een aantal enthousiaste voetbalfans werden opgehaald om via Schiphol af te reizen naar het SJC-trainingskamp aan de Spaanse zuidkust onder de rook van Malaga. De groep van totaal 60 deelnemers genoot na aankomst van een heerlijke lunch waarna er een eerste ontspannende training volgde op het strand van Carihuela. De stevige wind zorgde niet alleen voor een indrukwekkend decor van schuimende golven maar was ook een extra handicap voor de SJC-ers die op 4 uitgezette velden voetvolley speelden. Trainer Marcel IJzendoorn en zijn staf zagen hun pupillen er alles aan doen om de winst in de wacht te slepen. De weersomstandigheden waren nog niet optimaal, de zon ontbrak nadrukkelijk en de wind was  dus stevig te noemen. Langslopende toeristen keken soms bewonderend naar de technische hoogstandjes en soms luid lachend naar de door de wind veroorzaakte bloopers. Ook een deel van Zaterdag 1, ter plekke ook op trainingskamp, brachten een bezoekje en dronken glaasje mee. Want na de inspanning was er een korte periode tijd voor ontspanning in een aan de Boulevard gelegen horeca-uitspanning. Waarna het gezelschap weer richting het hotel ging om daar aan te schuiven aan het speciale 1e dag-buffet-diner.

Tijden het eten kondigde Marcel IJzendoorn de inmiddels traditionele Trainingskamp-voetbalquiz aan. De door hem samengestelde teams moeste onder onderen vragen beantwoorden over de geschiedenis van SJC. Zoals het jaar waarin de SJC-supportersclub werd opgericht of over het wedstrrijdverloop van SJC-Alphense Boys dit seizoen.

Uiteindelijk werd het team van Max de Haas en Jelle van Went tot winnaar uitgeroepen en werd een fonkelende gouden wisselbeker aan het  team uitgereikt.

Natuurlijk was er daarna nog even tijd voor een gezamenlijk drankje waarna leden van het gezelschap hun eigen weg wisten te vinden. Een deel dook al snel de koffer in want het in het programma van zaterdag stond een training aangekondigd die om 09.00 uur zou aanvangen. Waardoor van iedereen verwacht werd om rond 08.00 uur aan de ontbijttafel plaats te nemen.

Al met al een lange maar zeer geslaagde eerste dag van trainingskamp 2024. Wat nog veel beloofd voor de komende dagen.