Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

SJC 1 zondag speelt 2 oefenwedstrijd voor de competitie hopelijk herstart

Vanmiddag kwam de razende reporter van SJC aan wat informatie over de voorbereiding van SJC zondag 1 voor de hopelijke herstart met de competitiewedstrijd op zondag 6 februari tegen Alcides uit waar we nog een appeltje mee hebben te schillen na de 1-1 thuis in de eerste wedstrijd. Via onze AAT kreeg ik te horen dat er voor de start van de competitie 2 oefenwedstrijden gepland zijn tegen 2 goede tegenstanders te weten DHC uit Delft , de trotste nr. 2 uit de eerste klasse b die met nog een wedstrijd in te halen zelfs de kop positie kan pakken!

De tweede wedstrijd wordt ook opnieuw een thuiswedstrijd en die is tegen een oude bekende van SJC namelijk QUICK uit Den Haag ,waar SJC al vele malen tegen heeft gespeeld, zowel in competitieverband als vriendschappelijk.

Het team van trainer Paul van de Zwaan heeft het erg moeilijk in de derde divisie en staat zelfs op een degradatieplaats op de 16e plek.
Dus 2 mooie potten op het programma voor de mannen van trainer IJzendoorn die net als trainer van de Zwaan heeft bijgetekend bij de club.
De volgende oefenwedstrijden zijn dus gepland:

Zondag 23 januari 14.00 uur:  SJC zondag 1 - DHC 1
Zondag 30 januari 14.00 uur: SJC Zondag 1 - QUICK 1

Hopelijk mag het publiek ook weer komen en is de kantine open maar dat is nog afwachten.

Met vriendelijke groet,

Theo de MEEUW.