Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

SJC 100 jaar

Het programma voor 24 september is zo goed als rond. Eén ding is sowieso zeker, als SJC-er mag je deze dag niet missen. Natuurlijk een dag vol met voetbal warbij de jongste jeugd al vanaf 8:30 uur aftrapt. Voor alle jeugdteams is er een ‘snackie met een drankje’ beschikbaar na de wedstrijd. Jeugdleiders kunnen de bonnetjes hiervoor ophalen in de commissiekamer. De kids kunnen gewoon blijven want de springkussens ontbreken natuurlijk niet op deze dag; die staan vanaf 11:00 uur klaar! Tussendoor kan er een lekker ijsje gehaald worden bij de ijskar. Buiten het sportpark worden om 10:00 uur de SJC-vlaggen gehesen boven de oude St. Jeroenskerk.  

 In de middag staan er ook mooie wedstrijden op het programma. Vrouwen 1 speelt om 14:00 uur een oefenwedstrijd. Vervolgens speelt SJC Zaterdag 1 de eerste competitiewedstrijd tegen Warmunda 1 en als klap op de vuurpijl om 18:00 uur de topper SJC 1 – Alcides 1. Aan het eind van de wedstrijd van SJC Zaterdag 1 en voorafgaand aan SJC 1 komt de sfeer er alvast lekker in met blaaskapel de Flierefluiters. Na de wedstrijd van SJC 1 barst het feest los in de kantine. Een feest der herkenning met aan de aftrap DJ Hans v/d Meer. De opening van de avond wordt vervolgens gedaan door voorzitter Herman Meijvogel. Daarbij zullen enkele vrijwilligers in het spreekwoordelijke zonnetje gezet worden. Aansluitend is het tijd voor de eerste artiest. Hij kan natuurlijk niet ontbreken, de man die al menig SJC-feest heeft voorzien van de gezelligste hits van eigen bodem: Danny Plezier. Voorzichtig komt dan Aan de praat BV om de hoek kijken, beter bekend als DJ-duo Dandy & Aad-krijgen-elk-feest-aan-de-praat. Nog voor dat zij helemaal los gaan komt er nóg een oude bekende langs. Niemand minder dan Martijn Stam laat de nieuwe tempel van SJC schudden. Na het schudden gaat de kantine op zijn kop. Hij heeft nog met zijn witte blouse op het podium gestaan, reist heel het land door had een klapper van een hit met het nummer ‘Springen’. En dat gaan we doen, met Zanger Kafke!  

Kom op tijd en kom in het zwart-wit, zoals de rest van het sportpark er deze dag ook uitziet. Op vertoon van je ledenpas kun je 5 munten afhalen in de kantine. Dit kan tussen 19:00 - 20:30 uur.

Tot de 24ste!