Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

SJC GRIJPT DE WINST IN WATERGRAAFSMEER

Na de spectaculaire bekerstrijd tegen profclub Willem II was het zaak om in de Watergraafsmeer op identieke geconcentreerde wijze de strijd aan te binden. Want winstpunten zijn hard nodig om mee te kunnen blijven doen in de 4e divisie. En SJC begon goed tegen JOS. In de basis wel met aanvoerder Timo Ruigrok en Tom Duindam. Wel zonder doelpuntenmaker Martijn van Trigt, Frans van Niel en Younes die op de bank plaats namen.

Met deze keer op het middenveld, een uitstekende Timo Verweij. Het eerste kwartier was het aftasten met speldenprikjes van beide kanten. De eerste kans was voor de thuisclub maar de kopbal trof wonderlijk genoeg geen doel. Helaas zag Tom Duindam, alleen voor de keeper, zijn inzet ook mislukken. En zo bleef het gaan tot aan de rust. Beide ploegen met mogelijkheden en beiden niet succesvol in de afwerking.

In de 2e helft was de eerste kans voor Timo Verweij die wel mocht juichen nadat Wesley Haasnoot de zwartwitten op voorsprong zette: 0-1. Na een uur spelen viel vanuit een counter de wel verdiende gelijkmaker: 1-1. Inmiddels waren Van Niel en Van Trigt in het veld gebracht voor Rick Brabander en Chris Hoogervorst. Na bijna een uur kwam SJC op 1-2 toen Haasnoot zijn 2e liet aantekenen. De vreugde was groot totdat JOS een strafschop mocht nemen. Omdat die over vloog en er verder niet gescoord werd mocht SJC door 1-2 winst drie punten bijschrijven en enkele plekjes op de ranglijst stijgen