Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

SJC HIP Snurkfestijn 2023 levert ruim € 10.000,- op voor Spieren voor Spieren

Op 1 en 2 juli 2023 sloten de JO8 en JO9 van SJC het seizoen af met het ‘HIP Snurkfestijn 2023’. Twee dagen vol sport, spel en plezier stonden in teken van de felbegeerde Snurkbokaal en natuurlijk ‘Spieren voor Spieren’. De Stichting waar SJC z’n hart aan verknocht heeft.
Het thema van de 12e editie van het Snurkfestijn was ‘Superhelden’. In totaal 91 kinderen vormden 10 teams. Namen als Super Mario, We Are Groot, Superman, Pokémon, Special Forces, Hulk, Starwars, Flash, The Black Panthers en Captain Amercia gingen een hevige strijd met elkaar aan. Niet alleen op het voetbalveld, maar ook in creatieve zin. De teams hadden zich uitgedost in passende outfits horend bij de gekozen Superhelden, spandoeken werden in no-time uit de mouw geschud en drones werden de lucht in gestuurd om het festijn op ludieke wijze te vereeuwigen. Zaterdag werd een heus voetbaltoernooi met diverse soorten ballen, zoals een rugby-, mini- reuze- en gewone bal, afgewerkt en werd er gesprongen in het vernieuwde Jumpin 2.0 Noordwijk. Na het eten van zelfgebakken patat, Petje op/Petje af kwis werd er heerlijk gesnurkt. Na een stevig kussengevecht en gezellig napraten gingen de Snurkies de slaapzakken in voor een korte nacht.
Na een vroege muzikale “Wakker worden” ceremonie van Jochem Meijer stond er een heerlijk ontbijt te wachten. Om de competitie vervolgens voort te zetten met complexe, technische en vooral originele spellen, waarmee ook weer punten te verdienen waren voor de o zo gewilde Snurkbokaal. Eén van de spellen was het nemen van de penalty’s voor de Cees de Haas Penaltybokaal, waarvan de finale in de middag werd afgewerkt
In werkelijkheid begon het Snurkfestijn al een week of vier geleden. De jongens en meiden van SJC trokken het dorp in voor het verzamelen van lege flessen, wassen van auto’s, verkopen van aardbeien, stroopwafels, planten en pioenrozen. Als het maar geld in het laatje bracht. Geld voor een goed doel en een mooi bedrag bovendien. In totaal kon zondag een cheque van € 10.184,- worden uitgereikt aan Jeffrey Guijt, ambassadeur van Spieren voor Spieren. Een resultaat dat goed terecht komt en om trots op te zijn bovendien. Team The Black Panthers, heeft van alle teams het grootste bedrag bij elkaar verdiend.
De Cees de Haas Penaltybokaal werd gewonnen door Leon Steenvoorden bij de JO8, terwijl Stijn van Putten de prijs pakte bij de JO9. Uiteindelijk ging team Special Forces er met de grote Snurkbokaal vandoor.
Met bijzonder dank aan Familie Lamboo van Holland Indoor Plants BV kan SJC terugkijken op een groot en meer dan geslaagd evenement. SJC, een vereniging die verenigt, bewijst dat steeds opnieuw. Op naar editie 2024!