Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

SJC Jeugd blijft in beweging met de Monskey League Special Edition

Dat de SJC jeugd zich nooit hoeft te vervelen was tijdens de eerst lockdown van het jaar wel duidelijk zoals te zien op hun Instagram account @sjcjeugdopleiding.
Nu alle competities zijn stil gelegd en door vriendschappelijke wedstrijden ook een streep is gezet, zal het u niet verbazen dat er snel geschakeld werd naar een passend alternatief.

Uit alle lichtingen stonden direct vrijwilligers op. In rap tempo werden mix-teams gemaakt, een toernooischema opgezet, alles schitterend gevisualiseerd op de website van de jeugdopleiding en een team van coronahandhavers geformeerd om alles conform de richtlijnen te laten verlopen.
Jeugdsponsor Monskey sloot ook direct aan en zo was de Monskey League Special Edition een feit.
Een gesloten clubhuis, géén supporters, géén kleedkamers, maar afgelopen zaterdag wél 10 wedstrijden op het sportpark aan de Lageweg!
Wat was het prachtig om te zien dat selectievoetbal en breedtesport prima met elkaar te mixen zijn en er zo dus een kans is geboden aan de honderden jeugdvoetballers van SJC om de competitie-loze zaterdagen in te vullen!

‘Samen presteren, Samen plezier maken’ is het credo van de SJC jeugd. Laten we hopen dat dit de aankomende zaterdagen een vervolg kan gaan krijgen!
 
Meer informatie over de Monskey League Special Edition of lid worden van SJC: www.sjcjeugdopleiding.nl of kijk op de instagram @SJCJEUGDOPLEIDING #monskeyleague