Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

SJC meidenvoetbal on tour

Zondag 17 oktober zijn 80 voetbalsters uit de SJC Jeugdopleiding samen naar de wedstrijd ADO Den Haag tegen fc Twente voor de Eredivisie vrouwen geweest.
De ADO vrouwen worden getraind door Sjaak Polak, oud-trainer van SJC. Sjaak herkende natuurlijk direct de vele SJC-ers op de tribunes. 
ADO wist zich tijdens de wedstrijd gesteund door de luidkeelse aanmoedigen van de SJC-meiden. De SJC-meiden werden op hun beurt getrakteerd op 90 minuten attractief voetbal én een met passie en inzet spelend ADO. 
Na een snelle 1-0 zag Sjaak Polak echter de spreekwoordelijke bui hangen. Zijn regenjack deed hij dan ook letterlijk al snel aan! fc Twente, met o.a. internationals Kika van Es en Renate Jansen in de basis, kwam namelijk al snel langszij. Kort voor rust was er dan toch, enigszins tegen de verhoudingen in, een tweede Haagse goal. 
In de rust, bij een 2-2 tussenstand, was er voor alle SJC-ers een drankje en een warme versnapering aangeboden door het bestuur van SJC. 

Met een prachtige vrije trap in de bovenhoek kwam fc Twente kort na rust voor de tweede keer op voorsprong. Met een nog mooiere goal van afstand maakte ADO vervolgens voor de tweede keer gelijk. 
In het bekende Haags kwartiertje dacht ADO vervolgens genadeloos toe te slaan. De eerste goal in het Haags kwartiertje werd tot ieders verbazing nog afgekeurd, maar de tweede telde toch echt. Fc Twente toonde echter veerkracht en vocht zich knap naar ook hun vierde goal. 
Omdat het zo'n vermakelijke wedstrijd was werd er in de tweede helft maar liefst 6 minuten extra tijd bijgeschreven. Er vielen echter geen doelpunten meer te vieren. De terechte eindstand 4-4. 
Na afloop gingen de SJC-ers schor van het aanmoedigen én met opnieuw een prachtige SJC herinnering op zak terug naar Noordwijk. 

Binnenkort gaan de SJC meiden zeker weer naar een wedstrijd van ADO Den Haag vrouwen én wellicht staat er dan wel een voetbalster door SJC opgeleid op het veld die de winnende goal scoort! 
SJC is enorm trots op het aantal voetballende meiden binnen de vereniging. De SJC Jeugdopleiding werpt ook hier zijn vruchten af en prestatie en plezier gaan bij SJC altijd hand in hand. 
Kom ook GRATIS meetrainen en ervaar de leukste voetbalvereniging van Noordwijk! Het geweldige team van vrijwilligers en de gespecialiseerde Jeugdopleiding zorgen er voor dat ieder kind met plezier kan voetballen! Check bit.ly/meetrainen en meld jouw vedette(n) direct aan!