Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

SJC voetbalt en bouwt door!

De SJC jeugd hoeft zich nooit te vervelen!  
De Monskey Leagues Special Edition zijn, na bijna 100 zinderende wedstrijden waarin ruim 300 spelers en speelsters actief waren, op 19 december echt ten einde gekomen.

Naast de wedstrijden van de laatste speelronde werden op zaterdag 19 december óók de grote finales gespeeld van de Monskey Leagues Penalty Masters. De keepers tijdens de finale waren Ismaïl Ka, voormalig keeper SJC JO15-1 en aankomend seizoen Feyenoord JO16, Tessa de Roode, keepster SJC MO19-1 én Kevin Schelvis, keeper SJC heren 1. Abdorrahmane (Kids), Cato (Pupils) en Stan (Youth) mogen zich nu officieel Monskey Leagues Penalty Master noemen! 
 
Nu de onzekerheid over de hervatting van de KNVB competities blijft, geeft de SJC Jeugdopleiding juist zekerheid aan de jeugd. 
 
Op 31 december gaat de SJC jeugd tot 18 jaar namelijk oliebollenwedstrijden spelen én.... SJC start op zaterdag 16 januari met de Monskey Nations League 2021!
 
De Monskey Nations League 2021 is een nieuwe interne competitie met landenteams. De competitie wordt verder uitgebreid met de deelname van de JO17, MO17 en spelers en speelsters van de JO19 en MO19 tot 18 jaar. Daarnaast wordt er weer ruimte gecreëerd om alle nieuwe leden ook direct te laten deelnemen. 
 
Uiteraard worden de allerjongsten bij SJC niet vergeten. Wekelijks blijven ruim 60 Ukkies en Toppers 'gewoon' voetballen onder begeleiding van onze betrokken trainers waaronder enkele spelers van het 1e elftal. De SJC jeugd heeft immers de toekomst! 
 
Ondertussen vorderen ook de nieuwbouwactiviteiten en daarmee zal het sportcomplex van SJC, inclusief de nieuwe extra velden, net als de jeugdopleiding ook een échte blikvanger zijn!
 
Binnenkort meer info over de Monskey Nations League 2021 in het wekelijks Monskey journaal op de Facebookpagina van de SJC Jeugdopleiding. Via de website van SJC worden regelmatig updates over de nieuwbouw gegeven. 
 
(foto Johanna Oskam)