Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Start bouw tijdelijke huisvesting

Tijdelijke huisvesting
Afgelopen week zijn de eerste voorbereidende werkzaamheden begonnen voor de realisatie van de tijdelijke huisvesting. De aannemer is gestart met het grondwerk. Er zijn betonnen platen neergelegd die de fundering vormen van de units. Afgelopen vrijdag 1 maart liep de bezwaarprocedure af. Gelukkig zijn er geen bezwaren binnen gekomen, waarmee de vergunning onherroepelijk is geworden.
Vanaf 5 maart gaat begonnen worden met de plaatsing van de units. In de eerste week worden de units voor het verenigingsgebouw geplaatst. Hierin komt de kantine, de keuken, commissiekamer, de reproruimte en een deel van de opslag. Tegelijkertijd worden ook een aantal units geplaatst die door Humanitas worden gebruikt voor kinderopvang. Met Humanitas is afgesproken dat SJC deze ruimte in het weekend kan gebruiken.
In de tweede week worden de units van het kleedkamergebouw neergezet. SJC krijgt in totaal 12 kleedkamers ter beschikking. In dit gebouw komt ook de fysiotherapie en de wasruimte.
De tijdelijke huisvesting wordt geplaatst op het oude veld 2 aan de zijde van de wijk Boeckhorst. De tekening van de tijdelijke huisvesting is te vinden door hier te klikken.
 
De weken daarna worden alle units afgemonteerd en geschikt gemaakt voor de plaatsing van apparatuur. De planning is dat eind maart het geheel wordt opgeleverd.
 
Na de wedstrijd SJC – Quick Boys op 6 april gaat de verhuizing van het huidige gebouw naar de tijdelijke huisvesting van start. In een week tijd wordt de huidige bar en de apparatuur uit de keuken verplaatst naar de tijdelijke huisvesting. Het is de bedoeling dat vanaf 13 april SJC de tijdelijke huisvesting gaat gebruiken.
 
Stand van zaken aanbesteding nieuwbouw
Afgelopen week was de aanbesteding voor het bouwkundig werk en de installaties.
Voor de bouwkundige aanbesteding zijn er geen geldige aanbiedingen van aannemers binnen gekomen. De gemeente als opdrachtgever van de bouw beraadt zich momenteel over de vervolgstappen. Op het moment dat hier nieuws over is te melden is komt dat op de site van SJC.
De aanbesteding van de installaties is wel gelukt. Binnen kort wordt dit werk gegund aan een installateur.

Als leden vragen hebben over de nieuwbouw of de tijdelijke huisvesting kunnen de vragen gemaild worden naar bouwcommissie@vvsjc.nl .