Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Stef van der Zalm komend seizoen beschikbaar voor de selectie

‘Na zo’n anderhalf jaar zonder prestatievoetbal ging het bij mij toch weer kriebelen. En nu ik mijn studie heb afgerond en er van de kant van de technische staf interesse werd getoond, ging ik er ook echt weer serieus over nadenken'.
 
Aan het woord Stef van der Zalm. Een bekende en ervaren SJC’er. Die na een periode ’hoofdklasse zondag’ de overstap maakte naar het zaterdagvoetbal en bij Vv Noordwijk zijn plaats veroverde in de hoofdmacht. Om na twee jaar een volgende keuze te maken en bij SJC ging voetballen in ‘zaterdag 1’.
Dat het toch weer ging ‘kriebelen’ en hij binnenkort al gaat deelnemen aan de trainingen van de eerste selectie is toch bijzonder en ook wel verheugend nieuws.
 
Stef van der Zalm ziet er nog steeds uit als getraind sportman waar geen grammetje te veel buikvet aan kleeft. Hoewel hij er dus eerst totaal niet voor open stond is hij nu toch weer bereid om twee keer in de week actief te zijn op het trainingsveld en, als het aan hem ligt, het komend seizoen van waarde te zijn in de eerste selectie van trainer Marcel IJzendoorn.
 
Hij is dus afgestudeerd en heeft werk gevonden in de sport, o.a. gediplomeerd psychomotorisch therapeut. Dat een sportgerelateerd specialisme dat als PMT erkend is in de GGZ. Daarnaast heeft hij een begeleidende functie bij ‘s Heerenloo.
 
Stef van der Zalm, die dus eerder dacht klaar te zijn met het prestatievoetbal, vindt het spelletje feitelijk nog veel te leuk en hij heeft zijn keuze voor presteren op divisieniveau, heel bewust gemaakt. Ook al omdat de wedstrijden voornamelijk op zaterdag worden gespeeld, heeft hij nu officieel toegezegd, zich weer voor de volle 100% te willen inzetten voor het vlaggenschip van SJC. Een toezegging die in de club nu al heel breed wordt gewaardeerd.