Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

stoeltjesactie SJC van start

S.J.C. STOELTJES ACTIE GESTART!

Vandaag 15 juni, begint SJC met de stoeltjes actie. Ondanks de geweldige bijdrage van de gemeente Noordwijk kost de nieuwbouw ook SJC veel geld. Er is in de afgelopen jaren een flink spaarpotje gemaakt. Daarnaast ontvangen we van de Club van 100 en de Supportersclub ook een flinke bijdrage voor de inrichting van het gebouw. Toch ontkomen we er niet aan om ook een lening af te sluiten. SJC wil deze lening zo klein mogelijk houden en wil daarom ook aan mensen die SJC een warm hart toedragen vragen om SJC financieel te steunen. Daarom de stoeltjesactie.

Wat houdt de stoeltjes actie in
Aan het complex wordt een prachtige tribune gebouwd die direct in verbinding staat met de kantine. Dit zal dus onderdeel worden van het complex met in totaal 265 stoeltjes, uitgevoerd in onze Clubkleuren: zwart en wit. SJC wil haar supporters en gasten een mooi stoeltje aanbieden waar je de wedstrijd zonder rugproblemen kunt volgen. Een stoeltje met comfort, een goede zithoogte en een goede rugleuning. SJC richt zich met de stoeltjesactie op de haar leden, donateurs en supporters en iedereen die SJC een warm hart toedraagt.

Prijs van een stoeltje
Omdat SJC 100 jaar bestaat kan iedereen voor € 100,-  een stoeltje doneren. Natuurlijk juichen wij toe als er meerdere stoeltjes tegelijk worden gedoneerd. Met de donatie van € 100,- koopt u geen recht op een eigen stoeltje. SJC wil niet dat iemand “zijn/haar” stoeltje kan claimen. SJC zal bij de nieuwbouw ook niet gaan werken met de verkoop van tribune plaatsen. Nee, de tribune is voor alle toeschouwers, jong of oud, vrij toegankelijk. Wel zorgt SJC ervoor dat de donateurs vermeld worden op het nieuwe complex. Hoe dat precies gaat gebeuren wordt nog over nagedacht.
SJC hoopt dat zoveel mogelijk mensen die SJC een warm hart toedragen meedoen met de stoeltjesactie en SJC een steuntje in de rug geven. Is € 100,- voor u een te groot bedrag dan zijn wij ook altijd blij met kleinere donaties. Wij willen het voor eenieder mogelijk maken om onze club te steunen.Iedereen die zich via: stoeltjesactie@vvsjc.nl aanmeldt ontvangt digitaal een inschrijfformulier met verdere informatie.

 
Speciale  Opa en Oma actie

Onze jeugd zal zich ook gaan inzetten om hun opa’s en oma’s te enthousiasmeren om een stoeltje te doneren. Dit mogen natuurlijk ook de vaders en moeders zijn of ooms en tantes. SJC vindt het belangrijk een familievereniging te zijn en te blijven.
Als u een stoeltje doneert nodigen wij u, samen met uw kleinkind, uit om een thuiswedstrijd te volgen van het eerste team. Entree is natuurlijk gratis. U wordt dan ontvangen door een gastheer/vrouw. U ontvangt vooraf een rondleiding door het complex. Ook ontvangt u en uw kleinkind een consumptie in de rust. Een stoeltje zal voor u beiden gereserveerd worden op een mooie locatie op de tribune.
Op deze wijze helpt u de vereniging, heeft u een mooi uitje met uw kleinkind en kunt u zien hoe ons elftal speelt op het nieuwe complex. Natuurlijk kunt u ook uw gegevens doorgeven aan uw kleinkind of contact met ons opnemen via stoeltjesactie@vvsjc.nl.

U kunt het bijgevoegde inschrijfformulier downloaden, invullen en mailen naar stoeltjesactie@vvsjc.nl
Als u vragen heeft over deze actie stuur een mail naar stoeltjesactie@vvsjc.nl