Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Typ bovenstaande code over.

Superprestatie SJC JO12-1 op van der Sar Toernooi

Zondag 3 april stond alweer het 16e Edwin van der Sar Toernooi gepland.
Elk jaar weer een groot event met een sterk deelnemersveld.
SJC JO12-1 was uitgenodigd om de strijd aan te gaan met de BVO's Ajax, Sparta, NEC, FC Utrecht en o.a. amateurverenigingen als Koninklijke HFC, UVS, AFC Amsterdam en Voorschoten.

Met 8 wedstrijden van 20 minuten voor de boeg, tegen allemaal hele goede tegenstanders zou het een pittig dagje worden.
Misschien een beetje onverwacht pakte we gewoon de poulewinst en dat betekende dat SJC het op.moest nemen tegen gastheer vv Foreholte.

De spanning bij beide teams was duidelijk zichtbaar. Foreholte natuurlijk gesteund door het thuispubliek, maar de supporters  van SJC deden niet voor hun onder.
Uiteindelijk trok SJC verdiend aan het langste eind en werd een plek bij de eerste vier veiliggesteld.
Tegenstander werd de Koninklijke HFC, die we in de poule ook al tegen waren gekomen.
Waar wij eigenlijk binnen 5 minuten met 2-0 voor hadden moeten staan en de Koninklijke eigenlijk met een mannetje minder had moeten komen te staan, zag het er na 6 minuten niet goed uit voor SJC.
Een 2-0 achterstand, alles of niets dus en dat betekende ruimte achter onze verdediging waar de tegenstander wel raad mee wist. De uiteindelijk 5-0 was geflatteerd, maar wel verdiend.
Grote teleurstelling en dan is het lastig om je op te laden voor de kleine finale.
De.pijp was ook wel een beetje leeg, maar dat gold ook voor tegenstander UVS, die o.a. SJC's "angstgegner" Voorschoten'97 had geëlimineerd in de kwartfinale.

De 140 minuten voetbal hadden echt wel zijn tol geëist, van heel goed voetbal was niet echt meer sprake.
SJC was echter wel de betere ploeg en haalde met een 4-2 zege de derde plek binnen.

Een geweldige prestatie, waar vanuit veel clubs ook de complimenten werden uitgedeeld aan onze jongens!

Op het tandvlees werd het podium betreden om van Edwin zelf de beker en de medailles in ontvangst te nemen.
Na een paar minuutjes rust in de kleedkamer was het al weer tijd voor gezelligheid, er werd nog even wat gegeten en gedronken om wat energie terug te pakken alvorens we met een moe maar voldaan gevoel terugreden naar Noordwijk.