Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Supporters verrassen SJC met kunstwerk

Deze week werd het bestuur van SJC aangenaam verrast door een gift van de supportersclub. Het betreft een waar kunstwerk met een beeld van wat eens  de SJC accommodatie was.  Geen schilderij  en geen foto maar een kunstwerk van pixels. Gemaakt door Betsy Koster- Leenders die met engelengeduld de niet minder dan 153.600 pixels op basis van een foto van Johanna Oskam nauwgezet omvormde tot het genoemde kunstwerk.  
 
In het bijzijn van supporters en kaderleden onthulden Herman Meijvogel en voorzitter Supportersclub Jan Koster het kunstwerk op een bijzonder plekje in het clubhuis.
Speciaal in de commissiekamer waar het niet alleen meer dan uitstekend tot zijn rechtkomt  maar tevens een plek waar heel veel bezoekers, zoals scheidsrechters, kaderleden van bezoekende verenigingen en heel veel anderen zullen worden verwelkomd. En dus kunnen meegenieten van  deze gift van de supportersclub.
 
Herman Meijvogel toonde zich bijzonder enthousiast en voorspelde dat dit ‘voor eeuwig’  een plek zou houden bij voetbalclub SJC. Voorzitter Jan Koster benadrukte dat de diverse supportersactiviteiten het financieel mogelijk maken de club te ondersteunen. Zoals deze keer met een wanddecoratie in de commissiekamer. En benadrukte nog eens dat het voor de supportersclub fijn samenwerken is met het verenigingsbestuur.