Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Tank en Schenk bij Peut Abswoude

Bij Peut Abswoude is al bijna € 90.000,- gespaard voor de Noordwijkse Samenleving
 
Peut Abswoude staat dicht bij de samenleving. En om die reden hebben ze van Tank & Schenk een succesvol programma gemaakt. Inmiddels heeft Peut Abswoude vanaf de start met Tank & Schenk al ruim € 88.000,- aan de Noordwijkse samenleving uitgekeerd. Geld dat door Noordwijkers voor Noordwijkers is gespaard. Voor elke getankte liter kunnen klanten van Peut Abswoude € 0,01 schenken aan één van de 70 goede doelen, voornamelijk Noordwijkse verenigingen en organisaties

Nu het sociale leven gelukkig weer op gang komt na de vele coronarestricties, is het ook tijd om met Tank & Schenk de Noordwijkse goede doelen weer meer financiële armslag te geven. Recentelijk heeft Peut Abswoude aan alle deelnemers weer het gespaarde saldo over gemaakt, zodat zij dit weer goed kunnen gebruiken voor het nieuwe verenigingsjaar.

Annemarie van Wijk- van Abswoude hierover: “Wij zijn blij dat we toch weer vele clubs en verenigingen blij gemaakt hebben. Corona heeft er ook bij ons flink ingehakt. Daardoor werd er ook veel minder gereden, en dus ook minder brandstof getankt. Desondanks is er toch nog flink gespaard voor de Noordwijkse samenleving. Niet alleen de sportverenigingen hebben hier profijt van, ook de Voedselbank, het Dierenasiel, onze bejaardentehuizen en ons Cultureel erfgoed profiteren er van.”

Make a Wish

Nieuwe deelnemer dit jaar is Make a Wish. U denkt misschien “weer zo’n landelijke organisatie!”. Met Make a Wish is afgesproken dat het bij Peut Abswoude gespaarde bedrag besteedt wordt aan een initiatief om een lokale droom uit te laten komen.Herman Meijvogel (v.v. S.J.C.) en Mariëlle van der Plas (v.v. Noordwijk) nemen met liefde de cheque voor de Noordwijkse samenleving in ontvangst.