Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Terugkeer van Nick Lim laat helaas op zich wachten

Donderdag speelde SJC de bekerwedstrijd tegen Antibarbari. Juist die dag was ook een hele spannende dag voor Nick Lim. De begaafde verdediger, die heel snel zijn vaste plekje veroverde in de SJC-hoofdmacht en daar van grote waarde was. Een spelers die volgens velen precies paste in de prestatiecultuur die SJC in het vaandel draagt. Gewaardeerd door de zwartwit-supporters, medespelers en technische staf. Een op en top sportman. Een kanjer zogezegd. 

Een ongelukkig opgelopen blessure  houdt hem inmiddels bijna 6 maanden aan de kant. Tijdens een onschuldig ogend duel in de thuiswedstrijd tegen Alcides raakte Nick Lim , zoals we nu weten , zeer zwaar geblesseerd en hij moest hinkend het veld verlaten. Het herstel vlotte niet echt en voor zijn voetbaltoekomst werd gevreesd.  

Nu, bijna een half jaar verder, is er een scan gemaakt. Nick liet ons direct daarna weten: ‘Beetje teleurstellend nieuws gehad. We moeten inderdaad nu vooral gaan kijken of het, zonder eerst nog een keer te opereren, gaat lukken om terug te komen’ Volgens de deskundigen gaat ook die herstelperiode veel geduld vergen van speler en zijn begeleiding. Hopelijk zien we hem wel weer snel in het clubhuis terug. En we wensen hem namens heel SJC natuurlijk een snel en volledig herstel toe. Als het kan zo snel mogelijk maar met de nadruk op het volledig herstel. Ook als dit tijd vergt.