Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Train eens mee!

Het seizoen is helaas vroegtijdig voorbij, maar bij SJC voetballen we weer! Vanaf 29 april wordt er onder voorwaarden en met inachtneming van noodzakelijke richtlijnen weer getraind worden door de jeugd! 
 
Vind jij het leuk om in een team te spelen, het hele jaar door lekker buiten te sporten en tegen een balletje te trappen? Kom dan ook voetballen bij SJC!
 
Bij SJC kunnen jongens en meisjes al vanaf 4 jaar terecht om te voetballen. Meisjes en jongens van 4 tot en met 6 jaar maken spelenderwijs kennis met voetbal bij de SJC Monskey Ukkies en Toppers.
 
Vanaf 7 jaar spelen jongens en meisjes gemengd in de Jeugd Onder 7 tot en met 12 (JO7 t/m JO12).
 
SJC staat bekend als een gezellige vereniging met strijd, passie en vriendschap als belangrijkste wapens.
 
Wil je ook lid worden en nu alvast meetrainen in aanloop naar het nieuwe seizoen? Dat kan! Zie https://www.vvsjc.nl/S.J.C./Lid-worden
 
Eerst een keer meetrainen met leeftijdsgenoten van SJC kan natuurlijk ook altijd! Wij vragen dan wel eerst het daarvoor bestemd formulier in te vullen (zie https://www.vvsjc.nl/meetrainen) en in te sturen. We nemen dan via de mail of telefonisch contact op met de datum, tijd en naam van de trainer. Dit proberen we natuurlijk zo snel mogelijk te doen, maar we reageren uiterlijk binnen zeven dagen.
 
Als je een paar keer komt meetrainen heb je hopelijk een goed beeld van onze vereniging en kun je je eventueel inschrijven. 
 
Aarzel niet langer en kom ook voetballen!