Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Tribunestoeltjes geplaatst en nieuwe drone opname.

Helaas door de regen is het de drone niet gelukt om helemaal rondom het gebouw opname te maken. Maar de opname die gemaakt is, is fraai en geeft een goed beeld hoe het complex er uit ziet.
Een complex waar we reuze trots op zijn. Er wordt hard gewerkt om het complex helemaal af te hebben voor de officiële opening op zondag 25 september.
 
De link naar de drone opname van september is https://youtu.be/5NLEbY_MO2A
 
De drone draait vanaf de ingang tegen de klok in over het gebouw. Wat direct opvalt is dat op het dak de installateur bezig is om de aansluitingen van de zonnepanelen te herstellen. Maar ook hoe de speeltuin en het terras er geweldig uit zien. Er wordt dan ook volop gebruik van gemaakt. Net aan het einde van de opname is te zien dat de stoeltjes op de tribune worden geplaatst. 
Nog steeds is het mogelijk om een stoeltje te doneren. Voor 100 euro doneert u een stoeltje, de naam van de donateurs worden vereeuwigd op borden die aan de railing van het nieuwe hoofdveld te komen. Heeft u interesse om een stoeltje te doneren, stuur een mail naar stoeltjesactie@vvsjc.nl.


De bouwcommissie