Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Uitwerking visuals in de nieuwbouw

Vorige week is de bouwcommissie met een aantal personen bij elkaar geweest om afspraken te maken hoe de visuals (wandvullende afbeeldingen) er gaan uitzien en wat de thema’s worden. Het gaat om de visuals in de spreekruimten, de bestuurskamer, het sponsorhome en op de bars.
Het volgende gaan we doen:
  • In de wand in het sponsorhome gaan we een verzameling van krantenberichten plaatsen. Krantenberichten uit de historie van SJC.
  • De wand in de bestuurskamer wordt gevuld met foto’s van de SJC evenementen. Van het vieren van kampioenschappen tot het 4tegen4, van de Engelandreis tot het nachttoernooi.
  • In de beide spreekruimten komen op de wanden collaties van elftalfoto’s van SJC teams. 
Om deze wanden met zoveel mogelijke afbeeldingen te vullen hebben we de hulp van alle SJC’ers nodig. We hebben al een aantal SJC’ers benaderd, maar jullie hulp is ook echt nodig. Hebben jullie krantenknipsels, foto’s van evenementen op elftalfoto’s van onlangs of van heel lang geleden. Laat dit weten.
Ook als je wil helpen om mee te denken welke afbeeldingen gebruikt gaan worden meld je aan.
Dit kan door een mail te sturen naar de bouwcommissie@vvsjc.nl.
 
De bouwcommissie bestaat uit; Herman Meijvogel, Michel Zwagerman, Chris Hiep, Kees Wassenaar, Willem Braun en Mario v.d. Geer.
 
Bouwcommissie SJC