Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Update voorbereidingen verhuizing naar de tijdelijke huisvesting.

Deze week is er door de firma Algeco druk gewerkt aan het aanbrengen van de verwarmingsinstallatie in de tijdelijke huisvesting. De komende week worden alle aansluitingen voor de keuken en de bar gemaakt.

Eind van de volgende week wordt de tijdelijke huisvesting aangesloten op water, gas en elektra. De afspraken met de nutsbedrijven zijn hiervoor gemaakt. Ook wordt de komende week een aanvang gemaakt met de bestrating. Daarbij worden tegels gebruikt die rond de huidige gebouwen liggen. Als eerste worden de tegels opgerooid die tussen het oude veld 3 en de sporthal liggen. Dat betekent dat de komende week deze doorgang wordt afgesloten en dat iedereen die op veld 4 speelt of traint wat om moet lopen.

Als je op het SJC terrein komt is te zien dat het speeltuintje is gedemonteerd en is opgeslagen.  Ook de buitenruimte voor de kantine is helemaal leeg gehaald. De vaste banken, tafels en de boom die er stond is verwijderd.

Ondertussen zijn ook afspraken gemaakt over de verhuizing van de fysiotherapie, het ballenhok,  het washok en de werkplaats. Uit de commissiekamer is de wandkast gehaald en al geplaatst in de tijdelijke huisvesting.

Dit weekend worden gesprekken gevoerd met de SJC’ers die verantwoordelijk zijn voor de uitgifte van kleding en ballen. Ook met deze personen wordt overlegd welke ruimte er beschikbaar is in de tijdelijke huisvesting en hoe de verhuizing gaat plaatsvinden.

De verhuiscommissie is heel tevreden hoe de voorbereiding van de verhuizing verloopt. Iedereen levert een prima bijdrage.

Ook de komende week worden nog een aantal zaken geregeld. Zo komt er een sleutelplan voor de tijdelijke huisvesting en wordt steeds duidelijker welke spullen kunnen worden afgevoerd.

Als er vragen zijn of suggesties, stuur dan een mail naar verhuiscie@vvsjc.nl. Er wordt dan contact opgenomen.

In de week van 8 tot 12 april zal een groot deel van de fysieke verhuizing op de donderdag en de vrijdag plaatsvinden. Leden die hier een handje bij willen helpen kunnen zich ook melden bij de verhuiscommissie.

De verhuiscommissie (Jan Koster, Ton Janson, Willem Braun en Kees Wassenaar)