Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Van de bestuurstafel - editie maart 2023

Van de bestuurstafel editie maart 2023

Maandag 13 maart zijn o.a. de volgende onderwerpen besproken:

Evaluatie Lenteavond
De verbeterpunten zijn doorgenomen, en nemen we mee naar de editie 2024! Het was weer een oergezellige echte SJC-avond met lekker eten en bijzondere wijnen. Speciale dank gaat uit naar de vrijwilligers die het Bestuur en chef-kok Klaas van Winsen in de bediening, de keuken en achter de bar hebben bijgestaan: Bas, Daan, Ramon, Marc, Petra, Franka, Roy, Tom, Rick, Cobi Mesker en Petra de Jong.

Weekendvoetbal SJC Zondag 1
We hebben verschillende aspecten meegenomen, waaronder sportieve, financiële en organisatorische om te komen tot onderstaande:
4 thuiswedstrijden op zondag, 2 in eerste helft competitie en 2 in 2e helft. Starttijden op zaterdag: tussen 14.30 en 16.00 uur (afhankelijk van organisatorische zaken). Het aantal uitwedstrijden op de zondag zal ook uiterst beperkt zijn, dit is afhankelijk van bij wie we worden ingedeeld.

EK kwalificatietoernooi JO17
De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang, en de aanmeldingen voor tickets begint op gang te komen. (Bestuurs)taken zijn verdeeld en we kijken uit naar de eerste wedstrijd op woensdag 22 maart om 19.00 uur.

Beleidsplan selectie
Kees Brouwer heeft als nieuw bestuurslid TC een beleidsplan opgesteld voor de komende 3 jaar. Het plan is besproken en wordt de komende periode verder uitgewerkt en besproken met de diverse belanghebbenden. Kees gaat ook in samenwerking met o.a. Nicolet en Sjaak Verkade aan de slag voor een beleidsplan voor de dames.

Beleidsplan vereniging
Ook het huidige beleidsplan (2018 – 2022) van de vereniging moet geactualiseerd worden. Het streven is om de nieuwe versie te presenteren tijdens de Algemene Leden vergadering in november.

Voor de agenda:
  • Maandag 3 april wordt er gestart met de sloop van de oude tribune.
  • De ALV vindt plaats op donderdag 22 juni, aanvang 20.00 uur
  • Het 4 tegen 4 toernooi wordt gespeeld op woensdag 21 juni 2023
Mededelingen:
  • Vanaf het nieuwe seizoen is Chiel Smit (weer) verantwoordelijk voor het Wedstrijdsecretariaat.
  • Neem a.u.b. je ledenpas mee als je op de zondag een wedstrijd van S.J.C. 1 wil bijwonen.