Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Van de Bestuurstafel

Van de bestuurstafel 
Afgelopen maandag, tijdens de maandelijkse bestuursvergadering. zijn er weer veel onderwerpen de revue gepasseerd, onderstaand een aantal zaken die we met jullie willen delen:  

Voorzitter volledig in functie! 
Tijdens de ALV op 29 november 2022 jl. is Rob de Jong voorgedragen als nieuwe voorzitter van SJC en hebben de aanwezige leden de voordracht bevestigd.  Helaas kon Rob vanwege gezondheidsredenen niet aanwezig zijn en kon hij ook zijn werkzaamheden als voorzitter nog niet oppakken. Het herstel van Rob verloopt voorspoedig en we zijn blij dat hij sinds de bestuursvergadering van afgelopen maandag weer volledig in functie is als voorzitter.  

Weekendvoetbal 
In seizoen 2023/2024 wordt het weekendvoetbal geïntroduceerd. Daarbij gaan de Derde en Vierde Divisies en de Eerste Klasses gemengd en meer regionaal worden ingedeeld. Gemengd indelen betekent concreet dat zaterdag- en zondagteams bij elkaar in één poule zitten. Hierbij bepaalt het thuisspelende team de speeldag. Dit is met uitzondering van principiële zaterdagclubs die het recht houden om op de zaterdag te blijven spelen. Dus vanaf komend seizoen verwachten we meer regionale derby’s en minder lange busritten naar het hoge Noorden. Hoe dit er precies uitgaat zien wordt pas duidelijk als de indeling bekend wordt gemaakt.  

EK kwalificatietoernooi JO17 
Na de succesvolle organisatie van de oefeninterland van de SO17 op 30 november mogen we nu een EK kwalificatietoernooi organiseren. Met als deelnemers: Nederland, Denemarken, Noord-Ierland en Engeland. De wedstrijden worden gespeeld op woensdag 22 maart 19.00 uur, zaterdag 25 maart 13.00 uur en dinsdag 28 maart 19.00 uur. Naast ons complex worden er ook gelijktijdig wedstrijden gespeel bij Quick Boys. Zodra er bekende is welke wedstrijden bij SJC gespeeld worden informeren we jullie. 

Nieuwe website 
Achter de schermen zijn we al een tijdje bezig met de voorbereidingen van een nieuwe website. De verwachting is dat we in april live gaan, als je het leuk vindt om hier een bijdrage aan te leveren, mail dan even naar communicatie@vvsjc.nl.  

Uitbreiding Sponsorcommissie 
Om de mogelijkheden van ons fantastische nieuwe complex nog beter onder de aandacht te brengen is de sponsorcommissie uitgebreid met Lennart van der Wilk en Robin Otten.  

Keepersschool de Bollenstreek 
Aanstaande zondag is van 11:15 tot 12.30 uur de eerste gratis kennismakingtraining van Keepersschool de Bollenstreek. Er zijn tot nu toe al 65 aanmeldingen.  

Niet parkeren op “rotonde” voor de ingang! 
Afgelopen weekend is er geconstateerd dat de “rotonde” voor de ingang vol staat met geparkeerde auto’s. Dit is niet de bedoeling en levert gevaarlijke situaties op, ook is er niet voldoende ruimte voor eventuele hulpdiensten. Aanstaande zaterdag wordt er gecontroleerd door handhaving, dus vriendelijke verzoek om niet te parkeren en de ruimte alleen te gebruiken om bezoekers af te zetten en te keren. Scheelt ook nog eens een bekeuring!