Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Typ bovenstaande code over.

verslag ter leede - sjc

Afgelopen donderdag avond speelde SJC 1 zondag een oefenwedstrijd tegen 3e divisie ploeg Ter Leede uit Sassenheim.
Na de wat mindere wedstrijd afgelopen zondag tegen 2e klasser Wippolder 3-3, werd het nu 1-1 in Sassenheim.
SJC kwam in de 35e minuut op voorsprong door Tom Duijndam. Waar Ter Leede vlak voor rust op 1-1 kwam.
SJC was nog heel dicht bij de overwinning, een kopbal van dezelfde Duijndam kwam in de 87e minuut op de paal !
Een goed resultaat voor de mannen van trainer ijzerdoorn! Die wel 2 belangrijke spelers moet gaan missen met blessures straks bij het begin van de competitie
Jelle van Went zeker 3 maanden uitgeschakeld en ook rechter spits Wesley Hazenoot zeker een maand ! Deze 2 zal SJC erg gaan missen straks.