Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Typ bovenstaande code over.

verslag trainingskamp 2023 dag 2

Goedemorgen Noordwijk, goedemorgen! Dag 2 een dag van vele hoogtepunten! Op het programma stond een wedstrijd tegen JOS/Watergraafsmeer, een gewaagde tegenstander uit de 3de divisie! Na een rustige ochtend die in het teken stond van herstellen pakte we om 11.15 de bus (30 minuutjes rijden) naar het veld waar er gestreden moest worden door onze jongens. Het begin was slordig, laten we zeggen dat de vlucht nog in de benen zat, maar na een minuut of 10 kwamen we beter in de wedstrijd en ontstond er een hele leuke wedstrijd om naar te kijken. JOS had enkele kansjes, maar de grote kansen kwamen toch voor onze mannen. Zo ook in minuut 20 waar een geweldige aanval over de linkerkant keurig vanaf de 16 werd afgerond door Xavi, 5 minuutjes later was het al weer 2-0 door een intikkertje van Chris na een sterke actie van Trigt. Na een korte onderbreking werd de 2de helft aangevangen, JOS had het merendeel de bal, maar wederom zonder al te veel gevaar voor de goal van SJC. 15 minuten in de 2de helft was er een gevaarlijke tegenaanval van SJC over de linkerkant. Xavi gaf na een mooie pass van Ruigrok hoog voor waar Chris de bal keurig afronden. In de 80ste minuut kwam daar zelfs nog de 4-0 bij, na een lange bal van Beuk werd de bal goed verlengd en Chris en Xavi gingen samen op de goal af, waar eerst genoemde in eerste instantie faalde hield Xavi zijn hoofd koel in de Spaanse zon en schoot de 4-0 binnen, tevens ook de eindstand.

Een keurige overwinning dus op een 3de divisionist! Na de wedstrijd was er voor iedereen de vrijheid om de uurtjes zelf in te vullen en dan zie je toch ook dit jaar weer dat het een typische SJC groep is, zonder afspraken stonden er ineens ruim 60 man te feesten op de boulevard, wat eigenlijk werd doorgetrokken tot in de late uurtjes! De mannen van Grevinga waren allemaal keurig netjes op tijd naar huis want die mogen zometeen aanvangen tegen het altijd lastige MVV ‘27.