Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Verslag Trainingskamp 2023 dag 4

Dag 4, de laatste dag alweer van een mooi trainingskamp! Vandaag stond er een ochtend Padel op het programma voor het gros van de deelnemers van het trainingskamp. Ook was er een select groepje wat koos om 18 holes te lopen op een prachtige locatie met geweldig uitzicht. Helaas begon de dag iets minder qua weer, wat vooral ook invloed had op het padellen en golfen!

Stan Ruigrok was onze regelaar die 20 koppels maakte en deze ieder kwartier netjes aanstuurden, na een uur was het officiële deel klaar en konden de mannen die wat fanatieker waren nog een paar mooie potten spelen onderling, de wind gaf af en toe een verrassende wending aan de bal, maar al met al was het weer een mooie ochtend.

Om 13.00 waren we allemaal weer terug in het hotel waar de middag vooral bestond uit, even opfrissen, kamer opruimen en even relaxen voordat de bus ons weer kwam ophalen zodat we de weg weer konden gaan inzetten om naar huis te gaan. Alles liep vlekkeloos en voor 12.00 stapte iedereen weer veilig en wel hun eigen bedje in.

Dan rest mij niets anders dan iedereen die mee was te bedanken voor een paar geweldige dagen en in het bijzonder Patrick vd Berg voor de goede organisatie!

Wordt (volgend jaar) vervolgd…..