Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

verslag trainingskamp dag 1

Het was een vroege koude start voor het uitgebreide gezelschap SJCers. Dat bestond uit de selectie, hun begeleiding en een aantal sponsoren. De koninklijke Beuk bracht ze voor  dag en dauw naar Rotterdam vanwaar Transavia het sportieve gezelschap voorspoedig naar het Spaanse Alicante bracht. Zodat het trainingskamp in Benidorm geheel volgens de planning kon worden bereikt. Een busreisje van een uur compleet met de bekende muzikale omlijsting (Stan), voor enkelen een kaartspelletje en natuurlijk de bijdrage van trainer Marcel IJzendoorn die de discipline benadrukte maar tevens vroeg de (SJC)gezelligheid  niet te verwaarlozen. Na aankomst in de fraaie accommodatie een gezamenlijke lunch en vervolgens een training op het nabijgelegen sportveld. Na een intensieve training terug naar het hotel.
Fijn was het om te zien dat Chris Hoogervorst weer in training is. Weken/maanden eerder dan aanvankelijk verwacht. Hoopvol voor een snelle terugkeer.
Kijk hier naar een video opname van het trainingskamp met Chris Hoogervorst actief.


Daar wachtte een heerlijke  versnapering, werd gekaart en ook over voetbal gesproken. Met heerlijke anekdotes van trainer IJzendoorn over zijn  spelersloopbaan. Na een heerlijk diner volgde een speciale voetbalquiz.  Morgen meer.