Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

voetbalhumor ?

Voetbalhumor….
Voetballers zijn in de regel mensen met speciale humor. Die schromen er niet voor om een goeie grap uit te halen en daarmee teamgenoten voor een voldongen feit te zetten. “ Lachuh…!!” Da’s het devies en daarmee ook het doel. En heel vaak gaat dat gewoon goed. De één is daar gewoon beter in dan de ander. Dus de echte “geinponums” zijn binnen de groep of het team  al gauw bekend en mogen we rustig “trendsetter” of misschien zelfs wel “influencer” noemen.
Natuurlijk lopen die “geinponums” en “influencers” tot ons genoegen ook binnen de vereniging SJC  rond. Maar we hebben nu een echte “eikel-van-een-geinponum” in ons midden. Van het RIVM mogen spelers onder de 27 jaar weliswaar nog geen wedstrijden voetballen, maar ze mogen wel weer trainen.  En dus stelt de vereniging de toiletten van haar (nood)accommodatie beschikbaar voor de “hoge nood”. En onze super “geinponum” heeft de “ultieme” grap verzonnen. Kijk eens naar de foto:

[Afbeelding met muur, binnen, vloer, badkamer Automatisch gegenereerde beschrijving]
Zeg nou zelf. Een toilet zo onder de stront achterlaten. Dat gaan weinig “geinponums” hem of haar nog verbeteren, natuurlijk. En dan moet je niet de deksel optillen, want dan ga je helemaal “over-je-nek”. Dit is de ultieme grap. Hiervan ligt naast de dader natuurlijk iedereen in een “deuk”. Je komt toch niet meer “bij” als je hiermee geconfronteerd wordt? Naar een hoger niveau kan je de vereniging toch niet meer tillen. Degenen, die met deze aanblik geconfronteerd worden, liggen toch te rollen over de vloer van het lachen? Buikpijn van het lachen, nietwaar… En dat ga je als “supergeinponum” natuurlijk gauw even thuis vertellen. Liggen ze daar waarschijnlijk ook allemaal in de welbekende “deuk”.
En dan natuurlijk de schoonmaker. Toch ook iemand, die het eerst in zijn broek doet van het lachen, als-t-ie dit ziet. En dit dan vervolgens met een grote glimlach op z’n gezicht zal gaan schoonmaken. Als je daar toch met al je IQ over nadenkt, blijf je d’r - als bedenker en maker van de grap - toch in..??
Ik niet, hoor…. Ik….  zit me nu echt hartstikke dood te schamen voor het imago jouw, maar zeker ook  mijn club.!!
Herman Meijvogel