Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Voorbereidingen verhuizing tijdelijke huisvesting update 30 maart

De afgelopen week zijn er weer flinke stappen genomen om de tijdelijke huisvesting gereed te krijgen. Helaas moet ook geconstateerd worden dat de geplande aansluiting op de nutsvoorzieningen nog niet gereed is. Dat wordt de komende week nog spannend of dit allemaal op tijd lukt. Alle betrokkenen doen hun uiterste best om dit de komende week voor elkaar te krijgen.

Afgelopen zaterdag is de laatste hand gelegd aan de commissiekamer in de tijdelijke huisvesting. Het keukenblok is geplaatst en afgemonteerd. Dat betekent dat naar de commissiekamer alleen nog het losse meubilair verhuisd moet worden.

Er zijn afspaken gemaakt hoe de tijdelijke huisvesting wordt voorzien van internet. Daarbij is de eerste prioriteit om de bestaande computers, en de kassa’s en pinautomaten van de kantine hierop aan te sluiten. Dit is noodzakelijk om vanaf zaterdag 13 april in de tijdelijke huisvesting te kunnen draaien. Dat betekent bijvoorbeeld dat de aansluiting van de schotelantenne op 13 april nog niet gereed is. Ook is gekeken welke ICT apparatuur over gaat naar de tijdelijke huisvesting. Dat betekent dat niet alle computers en printers meer nodig zijn.

Er is kritisch gekeken naar het sleutelplan voor de tijdelijke huisvesting. Zeker nu de kantine niet meer afgesloten kan worden, wordt het aantal sleutels dat wordt uitgegeven voor het verenigingsgebouw beperkt. De personen die vanuit hun functie in het verenigingsgebouw moeten zijn krijgen deze sleutel. Daarbij worden bestaande sloten overgezet naar de tijdelijke huisvesting. In het kleedkamergebouw komt een bespreekruimte, deze kan doordeweeks door de trainers gebruikt worden.

De banken en kledinghaken uit de huidige kleedkamers worden ook gebruikt in de tijdelijke huisvesting. Dat betekent dat in de week van 8 tot en met 12 april worden deze overgezet. Omdat het niet mogelijk is om de beugels aan de wanden te bevestigen worden de banken en kledinghaken zelfdragend. Een prototype van deze constructie is afgelopen week gemaakt.

Afgelopen week is een begin gemaakt met de bestrating rond de units van de tijdelijke huisvesting. Ook is in opdracht van de gemeente het terrein rond de units flink opgeruimd. Dit is van groot belang zeker met het oog op de wedstrijd SJC – Quick Boys van a.s. zaterdag.

Komende week wordt gestart met één van de geplaatste containers geschikt te maken voor de opslag van de trainingsballen.

De komende week wordt verder gewerkt aan de planning voor de verhuisweek van 8 tot en met 12 april. We kunnen in deze week nog wel hulp gebruiken. Schroom niet maar meld je bij de verhuiscommissie van SJC.

De verhuiscommissie (Willem Braun, Ton Janson, Jan Koster en Kees Wassenaar)