Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Voorgenomen bestuurswisselingen tijdens ALV

Voorgenomen bestuurswisselingen tijdens ALV

Dat er een aantal bestuurswisselingen aan staat te komen is al een tijdje duidelijk. Wij zijn dan ook verheugd om alvast een 2-tal beoogde kandidaten even kort "voor te stellen". Een nadere kennismaking volgt voor de ALV in november 2022.

Na meer dan 8,5 jaar de voorzittershamer met verve gehanteerd te hebben is Herman voornemens om het stokje over te dragen aan Rob de Jong. Voor SJC is Rob zeker geen onbekende zo is hij al vele jaren betrokken bij de Konijnenveiling als veilingmeester en is hij in het verleden actief geweest als o.a. jeugdleider en trainer ook heeft hij 7 jaar deel uitgemaakt van het SJC Bestuur als secretaris.

Dammy zwaait per november 2022 na 11 jaar af als bestuurslid Verenigingszaken. En ook Dammy's vervanger is zeker geen onbekende: Roy Hermans. Roy is al sinds zijn 5e  lid van SJC en heeft tot zijn 32e actief gevoetbald. Naast jeugdtrainer, is hij ook grensrechter geweest bij de A1 en een aantal jaar begeleider van zondag 1. De laatste jaren draait hij met veel plezier bardiensten.

Om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen heeft Roy inmiddels de eerste Bestuursvergadering van het nieuwe seizoen al bijgewoond en haakt Rob ook in september aan. Uiteraard gaan Herman en Dammy niet verloren voor SJC en zijn we nu al in gesprek over welke vrijwilligerstaken zij zich zullen ontfermen in 2023. Het bestuur zal beide kandidaten tijdens de ALV in november 2022 voordragen.

Bestuur v.v. SJC