Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Voortgang Grassmasterveld en Hoogste Punt

De bouwcommissie heeft van de gemeente Noordwijk te horen gekregen dat de aanleg van het Grassmasterveld voorspoedig verloopt.
 
A.s. zaterdag wordt het inprikken van het Grassmasterveld afgerond (zie foto). De week daarop wordt gestart met het inzaaien van het veld. Belangrijk is dat tijdens de groeiperiode er ook beregend kan worden.
Hiervoor is de toevoerleiding vanaf de Schie weer hersteld. Daarna gaat het gras groeien. De groei wordt door de aannemer goed in de gaten gehouden.  Indien nodig wordt er bemest en gemaaid.
Medio september wordt  begonnen met de verharding rond het nieuwe hoofdveld en worden de zgn. leunhekken geplaatst. Om het veld bespeelbaar te krijgen is het noodzakelijk dat ook de ballenvangers geplaatst worden.
Of dit lukt is nog niet zeker. Aan de kant van de wijk loopt namelijk de bouwweg voor de nieuwbouw. Op dit moment wordt bekeken of dit allemaal mogelijk is.
 
En dan nog een andere mijlpaal. Het tempo zit er gelukkig weer in bij de nieuwbouw. Dat betekent dat in de laatste week van juli het hoogste punt wordt bereikt. Daarvoor moet eerst de komende weken de vloer van de 1e verdieping gestort worden.
Het verenigingsgebouw dat hierboven op komt bestaat uit een staalconstructie. Dus als deze wordt aangebracht wordt het hoogste punt bereikt.
 
Bouwcommissie SJC