Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Voortgang nieuwbouw

Er wordt keihard gewerkt aan het complex. Zo heb je inmiddels de bouwweg zien verschijnen over de velden 2 en 3. Nadelig effect daarvan is dat ze beiden niet meer voor wedstrijden gebruikt kunnen worden.

Daarnaast is het sloopbedrijf M. van Rijn afgelopen maandag aan de slag gegaan en is de binnenzijde van bestuurskamer, de bespreekkamers en de kleedkamers “gestript”. En is de “zuidvleugel” inmiddels gereed voor de sloop. De “rijplaten” zijn inmiddels gelegd, zodat aan- en afvoer plaats kan vinden.

Afgelopen donderdag, 14 juni, heeft ook het startoverleg plaats gevonden met de firma AHVRIJ, die het huidige hoofdveld gaat renoveren naar een kunstgrasveld.

Dat betekent nogal wat:

Voor de planning betekent dit, dat vanaf maandag 25 juni de start van de werkzaamheden aan het huidige veld 1 is en dat men hoopt het kunstgrasveld, de nieuwe omheining/hekwerken, de nieuwe fietsenstalling en alles wat daarmee te maken heeft, op vrijdag 24 augustus aanstaande gaat opleveren.

De competitie van de 3e Divisie begint op zondag 26 augustus. Dit luistert natuurlijk ontzettend nauw en daarom hebben we de KNVB verzocht om de eerste wedstrijd van ons 1e elftal in ieder geval niet op de Lageweg te spelen. Gedurende de planningsperiode blijven de grote hekken gesloten. Eigenlijk vanaf nu al, omdat de sloper ook zijn werkzaamheden gaat uitvoeren. Je kunt dus niet meer met een auto het complex oprijden. Uitzondering blijven de toeleveringsbedrijven van SJC (maar dan wel over de bouwweg).

De verharding van de oprijlaan naar de kantine gaat eruit, omdat er rioleringswerkzaamheden verricht gaan worden. Je kunt dus alleen nog lopend bij de kantine komen. Daartoe zal tijdelijk een route over veld 2 gemaakt en gemarkeerd worden. Alleen die route mag gebruikt worden. Het huidige hoofdveld wordt dus echt VERBODEN terrein.

Er komt een “bouwdepot” aan de kantinezijde van de bouwweg, dus…. ook VERBODEN terrein.