Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Voortgang nieuwbouw eind Oktober

Nadat SJC vorig week is opgeschrikt door het bericht dat de oplevering van de nieuwbouw twee maanden is uitgesteld, toch weer wat positief nieuws van de bouw. De oplettende bezoeker van het SJC complex kan zien dat de aannemer volop bezig is om het glas in de puien van het verenigingsgebouw te plaatsen.

Foto nummer 1; de plaatsing van het glas in de gevel aan de zijde van het nieuwe hoofdveld.

Op foto 1 is te zien hoe het glas in de gevel aan de zijde van het nieuwe hoofdveld wordt geplaatst. De oplettende kijker ziet ook dat er nog een heel pakket op de huidige vloer moet worden aangebracht. Een pakket van bijna 30 cm voordat de tegelvloer wordt aangebracht. In dit pakket komen leidingen en de vloerverwarming te liggen.

Foto nummer 2; Het leidingwerk in het blok midden in het verenigingsgebouw.

Op foto 2 kijk je naar het nieuwe hoofdveld. Te zien is aanzet tot de muren van het blok waar de keuken, de toiletten en bergruimtes voor de kantine zitten. De aannemer is flink bezig met het aanleggen van de leidingen naar de verschillende ruimten.

Foto nummer 3; Het aanzicht van het hoofdtrappenhuis vanaf de kelderverdieping.

Foto drie is genomen vanaf de vloer van de verdiepte sporthal. Aan de rechterkant is de trap naar de begane grond te zien. En linksboven op de foto is de trap van de begane grond naar de eerste verdieping te zien. Het is een open trap, waardoor het licht goed naar binnen valt.


Foto nummer 4; Het doel is geplaatst op het nieuwe hoofdveld.

Op foto 4 is te zien dat op het nieuwe hoofdveld de beide doelen zijn geplaatst. Dit veld begint ook steeds meer vorm te krijgen. Rechts naast het doel is de grasmaaier te zien. De civiele aannemer is bezig om de paden rond dit veld aan te leggen. Ook zijn de eerste lichtmasten inmiddels geplaatst aan de zijde van de Van Berckelweg.
 
Kortom er gebeurt genoeg aan de Lageweg. De bouwcommissie wil u deze foto’s niet onthouden.
 
Bouwcommissie SJC