Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Vorderingen nieuwbouw maart 2022 week 9

We proberen om elke week informatie te delen over de voortgang van de nieuwbouw. Dit doen we door nieuwe foto’s te delen. Dit keer over de week van 28 februari tot 5 maart.
De aannemer is op dit moment druk bezig met de aftimmering van de wanden en het aanbrengen van het plafond in de kantine.

Foto de wand die achter de bar

In verenigingsgebouw worden alle wanden met zwarte latten bekleed. Deze latten worden ook aan de buitenzijde aangebracht. Het plafond is bijna helemaal gesloten.
 
Foto plafond kantine

Het plafond van de kantine is bijna gereed. Op deze foto kijken richting het huidige hoofdveld

Foto trappenhuis

Op de foto is het trappenhuis te zien. Dit is de interne trap van de entreehal op de begane grond naar het clubhuis van SJC. Op de achtergrond het huidige hoofdveld.
 
Foto gang spreekkamers


Op deze kijken we door de gang waar de spreekruimtes aan komen te liggen. We kijken in de richting van de bestuurskamer.

Foto kleedkamer

De kleedkamers zijn bijna gereed. De douches zijn aangesloten, de verlichting brand. Alleen de banken en kledinghaken moeten nog worden aangebracht.
 
Foto de kleedkamergang

Aan deze gang komen 12 kleedkamers en drie scheidsrechters kleedkamers te liggen. Aan het einde is de toegang te zien tot het nieuwe hoofdveld..
 
Foto terras aan de zijde van de provinciale weg

Het terras aan de zijde van de provinciale weg is gereed. Aan de rechterzijde is de gevel van de kantine te zien. Aan de linkerzijde zijn de treden te zien naar de trap die omlaag loopt naar de velden 2 en 3.

Foto aanbrengen keerwanden talud

De taluds die langs het gebouw komen worden beëindigd door een keerwand. Hierdoor blijft de grond op de plek. De civiele aannemer Antea is gestart met het plaatsen van deze keerwanden en het opvullen van het talud. Hier is mee begonnen aan de zijde van veld 2 en 3.
 
Bouwcommissie SJC