Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Vorderingen nieuwbouw november 2021

Bijna elke woensdagochtend vergadert het bouwteam voor de nieuwbouw. Hierin zitten de aannemers, de gemeente Noordwijk en vertegenwoordigers van SJC. Vanuit SJC nemen Herman Meijvogel en Chris Hiep aan dit overleg deel.
Afgelopen woensdag heeft Chris Hiep weer een aantal foto’s genomen op de bouwplaats.  Deze geven een prima beeld van de vorderingen die er zijn.
 
Foto werkzaamheden in het verenigingsgebouw

De afgelopen weken zijn alle leidingen ingestort in de afwerkvloer. Op de foto kijk je vanuit de bestuurskamer richting de kantine naar de velden aan de zijde van de provinciale weg. Het verlaagde gedeelte is het blok in het centrum van het verenigingsgebouw waar de toiletten, keuken en opslagruimten worden ondergebracht.
 
Foto werkzaamheden terras

Op deze plek kijken we vanuit de nieuwe kantine richting het huidige hoofdveld. Op het dak van de sporthal is de aannemer bezig om een dikke isolatielaag aan te brengen.
 

 
Foto tegelwerk kleedkamers

De aannemer is druk bezig met het tegelwerk van de kleedkamers. Op deze foto is een standaard kleedkamer te zien. De doorgang gaat naar de doucheruimte. In het tegelwerk is het zwart wit van het SJC logo verwerkt. Ook zijn de installaties onder het plafond te zien. Dit deel moet nog afgewerkt worden. Ook moeten de banken nog aangebracht worden.
 
Daarnaast hebben vrijwilligers van SJC vorige week de tochtsluis weer terug geplaatst bij de tijdelijke huisvesting. Zeker nu we de herfst- en winterperiode tegemoet gaan geen overbodige luxe.
 
Bouwcommissie SJC