Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Vrienden & Vriendinnendag 2020 vv SJC groot succes


Wat een geweldige middag! Met een opkomst van ongeveer 300 kinderen in de leeftijd tot 12 jaar was de Vrienden en Vriendinnendag van Voetbalvereniging SJC op een zonnige vrijdagmiddag 4 september een groot succes gebleken.
Na de aftrap door jeugdvoorzitter Bram Halters en wethouder Sport Dennis Salman gingen de jongens en meisjes onder begeleiding van vele trainers en selectiespelers én speelsters met de bal het veld op! Met veel energie, fanatisme en een hele hoop gezelligheid werd er super gevoetbald! Van de jongste tot de oudste werd er plezier beleefd aan onze mooie sport, precies waar deze Vrienden en Vriendinnendag voor bedoeld was.
Natuurlijk onze dan voor de vele vrijwilligers die zorgdroegen voor de trainingen, voldoende limonade én na afloop een verkoelend ijsje.
De aanmeldformulieren zijn de deur uitgevlogen en vele nieuwe voetballers en voetbalsters hebben wij inmiddels al in onze jeugdopleiding mogen verwelkomen.
Benieuwd naar de foto's, de after-movie of ben je nog geen lid en zou je dat wel willen worden? Klik snel naar www.bit.ly/sjclidworden