Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Weekend vol plezier tijdens HIP Snurkfestijn bij SJC

Veel gesnurkt werd er niet tijdens het HIP Snurkfestijn voor de kids van JO8 en 9 van voetbalvereniging SJC. Een weekeind vol spelletjes, voetbal, nachtje logeren en vooral veel plezier maken met elkaar. Voor de derde keer op rij gesponsord door HIP, Holland Indoor Plants. Wat hebben we een plezier gemaakt met elkaar. We kijken al weer uit naar volgend jaar. Maar nu eerst lekker genieten van de zomer.

Enorm bedrag voor Spieren voor Spieren
Sporten is helaas niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid en ook dat geven we de kids bij SJC graag mee. Daarom zamelen we tijdens het HIP Snurkfestijn geld in voor Spieren voor Spieren. Dit jaar hebben we alle verwachtingen overtroffen. Dit bleef niet onopgemerkt. We kregen zelfs een persoonlijk bedankje van de ambassadeur Ron Vlaar. Zondag 26 juni werd de cheque ter waarde van € 8.616,- overhandigd aan ambassadeur Kevin die speciaal naar de kantine was afgereisd om de cheque in ontvangst te nemen. 

Snurkfestijn Bokaal
Het festijn stond dit jaar in het teken van het WK Voetbal. De negen teams werden daarom vernoemd naar één van de deelnemende landen, de meest fantastische outfits waren gecreëerd. Het zag er allemaal fantastisch uit: sombrero’s, prachtige Franse ‘moustaches’ en onze eigen Belgische duivels. Alles kwam voorbij. Het hele weekend kunnen de teams punten verzamelen. Belangrijk onderdeel van het HIP Snurkfestijn is de ‘Cees de Haas Penalty Bokaal’. Waarbij de deelnemers vanaf de elf meter een aantal selectiekeepers van SJC moesten verslaan. Winnaars waren Gert en Viggo. Bij de swingende prijsuitreiking bleek team Brazilië de winnaar van de felbegeerde ‘HIP Snurkfestijn Bokaal’. Maar samen met hen werden alle teams gehuldigd. Voor iedereen prijs. Het HIP Snurkfestijn was een enorm succes en de organisatie kijkt uit naar volgend jaar. Moe en voldaan ging iedereen lekker thuis snurken. En genieten van de zomer!

Bedankje voor alle sponsoren en vrijwilligers
Dit jaarlijkse festijn zou niet plaats kunnen vinden zonder de enthousiaste leiding en organisatie van John Hoogeveen en Jochem van der Zalm. Alle sponsoren waaronder hoofdsponsor, HIP - Holland Indoor Plants. Broekhuyzen horecagroothandel & Kok & Butler catering voor het eten en drinken en het fruit van De Mannen van Verhoek. Ontwerp van een prachtig logo door Steven Boot, Emper. Corpus en Goed Bezig Noordwijk voor de tasjes en bidons voor de goodiebags. En natuurlijk alle vrijwilligers rondom dit evenement van SJC. Samen hebben we de kids een onvergetelijk weekend bezorgd.