Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Wegens daverend succes verlengd én uitgebreid

De SJC Jeugd is al sinds 24 oktober in beweging met de Monskey League Special Edition. Een daverend succes dat inmiddels landelijke bekendheid heeft. 
 
Nu we weten dat er voorlopig nog geen (oefen)wedstrijden gespeeld mogen worden tegen teams van andere clubs, heeft de SJC Jeugdopleiding besloten tot verlenging van de Monskey Leagues competities. De extra speelronden zullen plaatsvinden op zaterdag 5, 12 en 19 december. Na de speelronde van 19 december heeft ieder team dan 6 wedstrijden gespeeld en weten we welke teams kampioen zijn geworden. 
 
Op 19 december zullen we als kers op de taart ook bepalen welke drie spelers en/ of speelsters zich Monskey Leagues Penalty Master mogen noemen. 
 
Per team wordt gestreden wie het team in de finales van de Monskey Leagues Penalty Masters mag vertegenwoordigen. 
 
De beste penaltynemers van iedere League nemen het in de finale op 19 december tegen elkaar op. Iedereen mag dan 2 penalties nemen én een aantal bonus penalties afhankelijk van de klasse waarin het team uitkomt. Uiteindelijk heeft dan iedere Monskey League zijn of haar eigen Monskey Leagues Penalty Master. 
 
Binnenkort meer info over het tijdstip én de `mystery guest(s)' keeper(s) van de finales van de Monskey Leagues Penalty Masters in het wekelijks Monskey Leagues journaal op de Facebookpagina van de SJC Jeugdopleiding.