Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Wil v.d. Zalm en Kees Alders lid van verdienste

Vrijdag, 4 november 2022, namiddag, zo rond 17:30 uur is de bijeenkomst voor alle vrijwilligers, die meegeholpen hebben tijdens de verhuizing van de tijdelijke- naar de nieuwbouw in volle gang, als de voorzitter namens het bestuur de aandacht van de aanwezigen vraagt. Een bijzonder moment, want niet alleen is het bestuur bijzonder trots op alle vrijwilligers, maar…. er gaan twee SJC-ers geschiedenis schrijven.
Wil van der Zalm is vanaf deze dag Lid van Verdienste bij de Voetbalvereniging SJC. Wil was 10 jaar jong, toen hij begon met voetballen. Uiteraard zoals het een “Zalm” betaamt bij de VV SJC. En daar wordt hij later ook vrijwilliger. Scheidsrechter en klusser, maar ook coördinator van de Konijnenveiling. Een “job” waarin hij samenwerkte met zijn schoonvader Arie de Ridder. Later nam hij de taak van Arie over en voert die nog steeds uit. Sinds hij “pensionado” genoemd mag worden – dit jaar – is hij ook coördinator van de zogenaamde VUT-ploeg, die enkele malen per week allerlei werkzaamheden verrichten binnen ons verenigingsgebouw en langs de velden.
Als Lid van Verdienste gaat Wil de geschiedenisboeken van SJC in en komt daar ook niet meer uit. Het bestuur was bijzonder trots hem tot Lid van Verdienste te mogen benoemen.
 
Kees Alders is vanaf 4 november 2022 ook Lid van Verdienste bij de Voetbalvereniging SJC. Kees is een vrijwilliger “pur sang”, die – veelal op de achtergrond – al dik 50 jaar een “vinger-in-de-pap” heeft gehad bij alle renovaties, verbouwingen en de nieuwbouw. Elektrische installaties is altijd zijn vak geweest en bij SJC heeft hij daar nog altijd geen afscheid van kunnen nemen, omdat nog veelvuldig een beroep op zijn expertise gedaan wordt. Daarmee is hij voor de club onmisbaar. En zijn oom Gerard Bouhuis heeft vaak een beroep op zijn inzet mogen doen om als vrijwilliger klaar te staan als er iets in de elektrische sfeer gemaakt of gerepareerd moest worden. Ter geruststelling: ook als voetballer is Kees actief geweest bij SJC en heeft als keeper zelfs “geschurkt” tegen het het 1e elftal en later heel actief geweest bij de ZZD. Wil je Kees ook eens horen, luister dan naar zijn bijdrage op het SJC-clublied. Ook Kees gaat als Lid van Verdienste de geschiedenisboeken van SJC in om daar nooit meer uit te komen. Het bestuur was bijzonder trots hem tot Lid van Verdienste te mogen benoemen.